Hrozne, hrozne dlho som chcela byť hvezdárka. V podstate od útleho veku a možno celý prvý stupeň na základke.
Potom som asi rok či dva chcela byť neurochirurgička, ale neskôr som pochopila, že s mojimi znalosťami z chémie sa to nedá
Každopádne mi to dosť dalo, viem dosť z astronómie a takisto som prečítala aj veľa medicínskych kníh, takže niečo aj z medicíny A dosť často sa mi ešte teraz podarí správne určiť hocijakú ľahšiu diagnózu!
chcela som byť tanečníčka pre videoklipy. ak vôbec niečo také existuje. túžila som po tom aby som mohla raz tancovať vo videoklipoch ,velmi ma to fascinovalo
najprv som chcela pracovať s pokladňou v obchode po čase byť učiteľkou, ale to už teraz viem, že by som asi na tie deti nemala nervy... jeden čas ma dokonca chytil nápad stať sa sprievodkyňou vo vlaku. odvtedy som už nevedela a neviem to bohužiaľ doteraz
Mníška... to preto, lebo som chodila do kresťanskej škôlky.. na základnej som chcela byť zverolekárkou, na druhom stupni právničkou.. a teraz.... nemám žiadny sen, iba zmaturovať
poštárka, predavačka, sekretárka, knihovníčka (všetko kvôli práci s peniazmi, pečiatkami a diármi , módna návrhárka, novinárka a teraz neviem, čím chcem byť.
Netusím asi som to najmenej perspektoivne stvorenie v celom mojom okoli... siel som na gympel v podstate len preto aby som mal dalsie styri roky na vyber toho cim chem byt....
@mm47 ak sa dohodneme na splodeni cez birdz tak to bude uz vrchol vsetkeho ale ak by to malo byt podla genov po otcovi (mojom frajerovi) tak moj syn by chcel byt Johnny Rotten
Traktorista-kombajnista,to už mám za sebou,teraz som skladník a nebolo by zlé nájsť nejaký vhodný flek u policajtov alebo u vojska......Kto z vás mi s tým pomôže???
Hmm ...tak toho je nehorázne veľa....archeologička,pilotka ,požirnička,spisovateľka,maliarka,kriminalistka,neskôr patologička(no bože no...ja viem morbidita ale proste to má niečo do seba)...hmm a strašne veľa iných....v podstate ked nad tým tak uvažujem,vždy som chcela byť to,čo som videla vo filme...nejaký Hero alebo tak nejak...v zásade celý môj život ovplyvňuje film takže teraz určite režisérstvo....tam si proste môžete byť kýmkoľvek a žiť rôzne životy tak ako vy budete chcieť ...proste mať svoj vlastný svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
potom ma to prešlo.
Potom som asi rok či dva chcela byť neurochirurgička, ale neskôr som pochopila, že s mojimi znalosťami z chémie sa to nedá
Každopádne mi to dosť dalo, viem dosť z astronómie a takisto som prečítala aj veľa medicínskych kníh, takže niečo aj z medicíny A dosť často sa mi ešte teraz podarí správne určiť hocijakú ľahšiu diagnózu!
A teraz ma najviac ťahá k novinárčine... tak hádam mi to vydrží, pretože inak neviem čo budem
ja som chcel byť šoférom..a ak sa mi podarí vyštudovať vysokú školu tak ma možno vezmú aj za taxikára..jáj tieto perspektívy
fotografka
návrhárka
herečka v divadle
no ja. som vzdy chcela byt a chcem
fotografkou
novinárkou
a v minulosti vselicim
navrharkou
astrologickou
horolezkynou
zachranárkou
lekárkou
chemičkou
maliarkou
ale už ma to prešlo
ja budem umelec,vlastne už som keďže ma @popolcek pokrstil/a
potom ma to prešlo a chcela som byť módna návrhárka, potom moderátorka, astronómka, letuška, fotografka... a ešte veľa toho bolo...
fotografom
gitaristom
spevákom
uvidíme ako to vyjde s eletrikou...a vôbec nie je vylúčené žiadne umelecké odvetie
veterinárka, doktorka, právnička, archeologička, kozmonautka, fotografka, majitelka Zoo atď ...
a teraz netuším, čo zo mňa bude
modna navrharka, SPISOVATELKA
teraz je to novinarcina.
Archeológ
A ešte taký ten človek, ktorý vymýšľa nové legá. =D A to som asi najviac chcel byť.
Odkedy si pamätám, uber evil vedkyňa s plánom na uskutočnenie sveta.
A just si dám prihlášku na kvantovú fyziku!
-----------------
(Čo tam po tom, že ani nesčítam vektory, lebo myslím na sprostosti.)
Vôbec, som @radiophonic , čo viac môžem chcieť?
No co aspon je to originalne ne jak vsetci ze smetiar, kozmonaut PCHE
herecka
Kto je preboha Johnny Rotten?
a skončila som tam, kde som skončila a v podstate to má niečo spoločné s prvými dvoma
tuším si si pomýlil diskusiu