Čím to je, že deti veria viac ghotickým blogískom 12 ročných dievčatiek, ako kvalitným goth stránkam?
Je to až neskutočné, ako každé dieťa uverí všetkému, čo vidí na kdejakých blogískoch. Ghotici a emo kids sú toho krásnym príkladom. Jeden hlúpy článok a hneď mu každý uverí, aj keď je to proti logike a zrazu sa to celé rozšíri ako oheň na suchej tráve.
Neznášam 12-ročné „ghotyk“, ale aj „gothic“ metal a všetky tie metalové babenky v čiernych šatách z netu s vymachelnými papuľami na čierno a sieťovanými rukavicami a pančuchami.
Ale taký old skúl si veľmi rada pustím (samozrejme, keď to vôbec viem zohnať) a obdivujem ich hrivy.
je to preto pretoze byt dárk kúl ghotyck je proste viac in pretoze je to o uctievani satana, ciernej farbe a HIM-e skratka je to viac rebelantske o to ide
preto ze nevedia co so sebou.. su to rozmaznane deti svojich rodicou ktory im daju vsetko..a ten kto ma vsetko,chce mat este viac...takze si vymyslaju blbosti len aby boli neustale stredobodom pozornosti..len velmi malo z nich to tak naozaj citi..ak vobec niekto..je to proste len styl..
proste dnesne deckaa za kazdu cenu musia niecim byt, niekam patrit, zaradit sa, no pravu podstatu veci uz nikto nehlada, nie ze ja by som nebol decko, len som torchu vacsie decko ale tak no...
neviem na čo sa pozastavuješ nad takýmito kravinami....ja som sa s tým už zmierila...vyrastú z toho....možno...
ae tka napr. ja neznasam ked ma niekto zaradi tiez do tej skupiny debilov...len preto, ze som mladsia....ale zas ja nie som goticka, takze mne to môze byt jedno...
nie oni tomu ani len neveria pretoze ani nevedia co citaju..oni to beru len ako image,naucia sa nazvy kapiel naspamat a potom tvrdia ze ich pocuvaju ale to tak nieje by im usi odpadli ..
hej vy, ktorý kritizujete gothicku subkulturu.. sa zobudte.. jezisi akoby neboli hip-hop deti, rock/metal deti kazdy hudobny styl a kazda popkultura ma svojich pozerov... vsetci, ktorý tu gothikov kritzujete ani neviete o čo ide... základ goth kultúry nie absolutne o satanizme, alebo cipkach a ciernom oblecení...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale taký old skúl si veľmi rada pustím (samozrejme, keď to vôbec viem zohnať) a obdivujem ich hrivy.
"Len dve veci su nekonecne, vesmir a ludska hlupost. Len o tej prvej si niesom isty" (A.E.) Ta prva uz bola vyvratena, zostava druha.
ae tka napr. ja neznasam ked ma niekto zaradi tiez do tej skupiny debilov...len preto, ze som mladsia....ale zas ja nie som goticka, takze mne to môze byt jedno...
veď to oblečenie, šaty, korzety, čipky... uf
» sanctuary.cz/gothic-subkultu...
a potom:
» www.darkentries.wz.cz/...
» www.cavern.cz/...
a najdu sa aj dobre blogy, ktore tuto temu rozoberajú:
» sammael69.blog.cz/...
» bloodyash.blog.cz/...
» lumenn.blog.cz/...
» bat-hole.blog.cz/...
a nájde sa toho aj viac ;p
» sinister-death.blog.cz