Čím to podľa vás je? Vzťahy/Filozofovanie/O dievčatách/O chalanoch
-Chalani by to chceli už od 15tichcca neustále na to myslia. Baby ich neustále odmietajú.
-Mnohé baby od 12tichcca začínajú dostávať komplimenty a pozornosť a stretávajú sa s rôznymi návrhmi a prejavmi od chalanov/chlapov a rastie im ego.
-(koment)...
Mnohokrát vídavam názory/sťažnosti, ako Chlap nemá chuť/náladu na to a je to veľmi málokrát v určitom časovom rozmedzí. Samozrejme zväčša vo veku 30+ u chlapa. Zároveň, resp. vnímam to tak že Baby, to v níkzom veku, keď po tom bažia chalani nechcú. Alebo nechcú tak často a podobne. Teda čím to je že Muži to chcú od tak skorého veku a v neskoršom už nie, a Ženy presne naopak? (kapánek filozofovanie)
Podľa mňa dievča/chlapec začnú mať seksualne potreby cca v rovnakom veku, lenže baby v tom nie sú tak otvorené ako chalani... Aj keď, sú práve baby čo lietajú po diskotékach a chalani čo sedia doma a nevyvíjajú aktivitu na uspokojenie seksualnych potrieb.
A v dospelosti už záleží od veľa faktorov, či má človek chuť na seks. Aj ženy po 30 ju môžu nemať nie len muži...
Takže zhrnutie: podľa mňa sú na tom obe pohlavia v podstate rovnako, len záleží skôr od konkretneho človeka, ako od pohlavia.
nepovedal by som že muži v neskoršom veku na sex nemajú chuť, podľa mňa majú, len sa im nechce zober si to tak, makáš niekde 20 rokov, chodíš domov uťahaný ako hovadko, chcelo by sa ti ešte vynakladať nejakú námahu na sex? však to sa neoplatí Horste! ja napr. ked brigádujem (lebo ešte študujem), prídem domov z roboty a na sex ani nepomyslím, lebo jediné čo chcem je niečo zjesť a vyvaliť sa na posteľ
@wistingher chlapi to chcu aj v neskorsom veku akurat nie so svojou polovickou. Preto tolko vztahov konci rozvodom, ludia nechapu ze monogamia je pre cloveka neprirodzena. Nato aby bol clovek v zivote stastny potrebuje pravidelne striedat partnerky.
@billyjoe ja viem, tiež to vnímam tak, že proste po robote je ten chlap častokrát úplne unavený a nemá náladu fakt. A viem si to aj predstaviť že to tak reálne vyzerá. Ale potom sú sťažnosti takéhoto typu od žien. Keby na to mal náladu povedzme, tak by mu zas vyčítala že ide mu iba o jedno a netravi s nou čas nijak inak
@wistingher je to tvrdý oriešok na rozlúsknutie, ono veľa zavisí od človeka, sú chlapi, ktorí môžu a chcú vždy, potom je tu ten typ o ktorom som hovoril, potom sú takí, ktorí chcú a nemôžu, lebo im to už nejak nejde asi zase sú mladí, ktorí by aj chceli, ale nemajú s kým sú mladí ktorí striedajú partnerky každý druhý večer. A u žien to tiež podľa mňa záleží od povahy, proste sú ženy, ktoré fakt budú chlapovi vyčítať, že myslia len na sex, potom sú ženy ktoré myslia na sex neustále ako tuto vyššie kolegynka sú ženy ktoré chcú mať sex, ale nie každý deň, je pravda, že ženy/slečny/dievčatá nie sú ohľadom sexuality tak otvorené, (zase, nehádžme všetkých chlapov do jedného vreca tiež hej?) verím, že sú dievčatá, ktoré proste do 18 sex neporebujú, že si nehovoria "o bože mám 16 a som ešte panna, to je škandál" hej? veľa záleží od osobnosti.
Ja neviem, baby na to myslia možno ešte viac moja skúsenosť. Je zle nájsť nynfomanku...to povie skoro každý vlastne že je to prúser čo mal dočinenie. Ja mám najradšej baby ktoré sa snažia o čistotu, majú najlepšiu charizmu.
keď som mal pod 24 tak ma trochu aj ovplyvňovalo v myslení to že som mal chuť na sex (nie ale veľmi) v podstate len málokrát som vyvinul aktivitu k tomu aby som primárne počúval túto chuť ... ženám som sa vždy venoval jedine vtedy ak ma zaujali ako možné partnerky a niečim ma okúzlili (nie len výzorom samozrejme) no ale teraz už to zase vnímam inak, nemám chuť vyvíjať takmer žiadnu sociálnu akciu za účelom komunikacie pohlaví, neviem proste nadržaný bývam veˇmi často a veľmi často mám chuť na sex ale jednoducho nerobím nič pre to .. lebo je to iba potreba a veľkú ulohu v tom samozrejme zohrava aj to že nemám vedla seba niekoho kto by ma ,,okuzlil,, ..
a hej časom to bude len klesať, budem viac fyzicky vyčerpaný, možno viac deprimovany a budem mať viac starostí a tak ... ale sex aj tak nikdy odmietať nebudem aj keď budem akokolvek unavený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A v dospelosti už záleží od veľa faktorov, či má človek chuť na seks. Aj ženy po 30 ju môžu nemať nie len muži...
Takže zhrnutie: podľa mňa sú na tom obe pohlavia v podstate rovnako, len záleží skôr od konkretneho človeka, ako od pohlavia.
a hej časom to bude len klesať, budem viac fyzicky vyčerpaný, možno viac deprimovany a budem mať viac starostí a tak ... ale sex aj tak nikdy odmietať nebudem aj keď budem akokolvek unavený