Len tak na spestrenie. Niektoré veci sa mi zdajú byť na ľuďoch strašne otravné, ako to vidíte vy? Čo sa vám zdá už otravné? Ak čo človek robí? Myslím v tom, že ak sa stretávate s nejakými pre vás možno najdôležitejšími ľuďmi spomedzi tých čo poznáte, dajm
neznasam ked v skole chcu ludia co vobec nepocuvaju na hodine aby som si potom minala svoj cas a vysvetlovala im nieco, vseobecne ked sa sami o nic nesnazia a pytaju si radu odo mna
keď nevedia pochopiť že si mám chuť oddýchnuť a pozrieť nejaký film ako ísť von... však preboha čo by som doma robila? ako keby sedím furt len na riti s vyloženými nohami
a potom zakomplexovaný ludia a ich reakcie a celkovo...
NEZNÁŠAM keď odo mňa niekto chce radu, furt sa mi sťažuje akoby čakal, že mu pomôžem a to bol jediný dôvod prečo sa so mnou baví, tak ja si dám aj tri hodiny na rozhovor s tým človekom aby sa uvedomil a on sa aj tak naďalej len ľutuje a ignoruje, čo hovorím ja. vo všeobecnosti neznášam ľudí, čo sa radi nechávajú ľutovať.
a ešte poznám takého človeka čo mu furt píska z nosa, má žilnaté oči, mastné vlasy, ukazuje ľuďom chlpaté pazuchy a furt ma prenasleduje a vraždila by som ho
su ludia, ktori vedia z kazdeho rozku trosku, respektive sa zaujimaju o vela veci co je fajn, ale to co bolo povedane v @24 otravuje aj mna ak ide o ludi, na ktorych je uplne vidiet, ze sa tak len tvaria
no mal som takeho kamarata co by bol najradsej cele dne vonku a postaval na mieste a trepal picoviny ale uz som sa ho zbavil ... teraz som sam a mam pokoj zatial ... ako hovoris mne staci ist raz , dva krat do tyzdna von nie kazdy den ! ale niektory ludia to nechcu pochopit
nemam rada, ked niekto hovori svoje myslienky, co ide urobit nahlas, ked si ich hovori len pre seba. preco to mam teda pocuvat aj ja? ako algoritmus v robotovi..idem do kuchyne, idem si zobrat mobil.. brrr
Mňa serie veľa vecí u niektorých to prehliadnem (u frajera) ale iným to aj poviem normálne...napr. mľaskanie mi hrozne vadí....alebo klepkanie nohou...a HLAVNE mi vadí keď mi nejaký chalan napíše "Ohodnotíš mi ho?" Za to by som fakt vraždila...
neznášam, keď ma stále kamoška na prechode upozorňuje, že ide auto a ešte ma aj chytí...môže sa to zdať dosť odveci, ale neskutočne mi to lezie na nervy..robí to napríklad aj keď ide za mnou bicykel, hneď ma ťahá preč..akoby som sa chcela zabiť alebo čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a potom zakomplexovaný ludia a ich reakcie a celkovo...
A keď mi ňuchajú vlasy.
A keď ma šteklia.
A keď ma odmietajú ľúbiť
alebo tym ci si mozu chytit..
a ešte poznám takého človeka čo mu furt píska z nosa, má žilnaté oči, mastné vlasy, ukazuje ľuďom chlpaté pazuchy a furt ma prenasleduje a vraždila by som ho
hm, vyrastam už asi z chalanských rokov a začínam rozmýšľať ..........filip