Nechcem sa nikoho dotknúť, ale v poslednej dobe pozorujem na fóre akýsi príval debility známej z pokecu(hlavne sprosté ankety). Nie som tu ktovieako dlho, ale toto tu predtým nebolo :/ A tak nad tým rozmýšľam - skutočne je dobré, že tu chodí tak veľa ľudí
ja registrujem..a nemaam pod 90..ale wiees,niee wsetci beru wsetko wazne...a ked mysliis mna ako debilaa,ze zaklaadaam ankety leen tak..zo zartu..a aby sa tu neriesili leen "waznee" weci sorko..a neriees..ale maam iny nazoor asi na weci a na ziwot..
podla mna by tu nemuselo byt tolko ludi a kludne by sa mohlo zauzivat aj to s IQ
ja mam obcas "svoje dni", tym chcem povedat, ze kazdemu obcas prepne to nie je ospravdelnenie, ale tak sa stava
a potom, pre kazdeho je jeho "problem" dolezity, len ma hneva, ked sa niekto nevie poriadne vyjadrovat, alebo sa nepozrie na temy a stale tu je ta "ista pesnicka" a tie pubertiacky no coment
To mas jasne, preto tu pribudli top rebricky
mne sa momentalna organizacia paci
len mi vadi to, ze mam trochu problem objavovat nove veci
nejak zijem len v tej mojej komunite v ramci komunity...
Mne je to fuk, ani neviem o polke vecí čo sa tu dejú (aké top rebríčky?)
Možno by pomohlo keby birdz vedel rozoznať IP adresu a bránil vytvoriť si viacej profilov. Síce by to problém asi nevyriešilo, ale mohlo by to pomôcť. Polka tých vypatlaných diskusií je zakladaná anonymne.
čím viac ludí,tým viac rôznych názorov a teda aj viac hádok vzniká...nedá sa nijak zastaviť aby sa sem registrovali ďalší ludia,alebo vyhadzovali tí "debili",keď sa mne niekto nepáči alebo jeho názory tak ho proste ignorujem,ajkeď občas je ťažké pri niektorých luďoch nereagovať na nich...proste najlepšia zbraň je ignorácia
nebude to tymi anketami? ked uz aj myslienka otazky je dobra, tak tam potom dotycny zakladajuci hodi take moznosti ze jedine co sa stane je, ze mi padne sanka od uzasu a ked na takychto ankiet narazim viac, tak sa znechutene odhlasujem z birdzu...
myslim ze ziadny iq test ani pozvanka by moc nepomohli birdzu... akurat by si sprotivil ludi... s tim nic nespravite, na kazdom jednom fore je niekto taky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja mam obcas "svoje dni", tym chcem povedat, ze kazdemu obcas prepne to nie je ospravdelnenie, ale tak sa stava
a potom, pre kazdeho je jeho "problem" dolezity, len ma hneva, ked sa niekto nevie poriadne vyjadrovat, alebo sa nepozrie na temy a stale tu je ta "ista pesnicka" a tie pubertiacky no coment
Matematika v praxi
Apropo opatrenia, neexistuju. A aj keby existovali to by uz bola diskriminacia.
mne sa momentalna organizacia paci
len mi vadi to, ze mam trochu problem objavovat nove veci
nejak zijem len v tej mojej komunite v ramci komunity...
Možno by pomohlo keby birdz vedel rozoznať IP adresu a bránil vytvoriť si viacej profilov. Síce by to problém asi nevyriešilo, ale mohlo by to pomôcť. Polka tých vypatlaných diskusií je zakladaná anonymne.
(nezabite ma, to bol len napad )