Ja tu mám 4 poháre, obal od čokolády, pero, dva púzdra so šošovkami, asi 40 umelých pohárikov, tak ma zaujíma, či len ja mám taký perfektný bordel na stole...
dve šalky veľa zošitov a kníh ..nejakú sviečku tu vidím ..lepiacu pásku. vreckovky.. rozvitú sošku, ktor sa chystám zlepiť. diaľkový ovládač deodorant vatovú tyčinku tu mám tuškovú baterku slúchatká a to by mohlo byť myslím všetko
Ja som si vsimla, ze si schvalne nechavam v izbe bordel. Necitim sa tu dobre ked mam poriadok. Najlepsie ked mam po zemi kopec veci. citim sa nejka bezpecnejsie
K veci: Kopa desiatich knih, 2 gumky do vlasov, 3 vercene kahance, oznamko od @fajlo , hracia ta taka ...mechaniznus od fajla, repraky, monitor, taka farebna podlozka, tanier so zapekankou, blocek na talianske slovicka, zosit na taliancinu, krabicu od topanok s pisacimi potrebami (mala som ich v takom peknom stojane ale raz sa to cele rozsypalo tak som to cele nahadzala tam a odvtedy je to tam) aaa este zosit dejepis/noska a mobil. Takže tak
ehh. notebook, lampa, estetická karafa s vodou, neestetické petky (dva ks), hrniec, panvica, doska na krájanie, pór, soľ, olivový olej, poznámky z fr lit, kindle, les royaumes du nord (fr verzia zlatého kompasu . leták oznamujúci socializačné činnosti na intráku, foťák, odtrhnutú rúčku z vyššie uvedeného hrnca (rozkladací, ikea), konverzačná príručka nemčiny, náhrdelník, slúchatka. na obranu dodám že jem, čiže viac ako polovica príslušenstva je sezónneho charakteru. aj miska s jedlom, tú som nespomenula, ale je predo mnou a veľmi ju momentálne využívam.
(áno, už sa odliepam od PC a idem von, fakt sa správam, ako keby som nemala dávno byť niekde inde - čo už, zvyky z obdobia asociálna)
zošity, vreckovky, mobil, obal na mobil, korektor, ceruzy, papier, čo treba čítať na povinné čítanie, moja obluda, čo sme kreslili v škole na hodine s psychologičkou, kalkulačka, sponky a kefa
dve stojany na polámané ceruzky a nepíšuce perá a fixky bez vrchnáku, jeden stojan kde mám karty,slzotvorný plyn, prvé pokusy o náramky ,slovenské koruny. Potom sa tam povaľuje malé zrkadlo, sem tam nejaký ten papier, lampa a nádobka na akrylové farby
notebook, myška, lampa ktorá nefunguje, odlakovač, dve sviečky, náramok, foťák, plno papierov, knihy, zošity, prázdna pet fľaša, laky na nechty, monitor, klávesnica, druhá myška, kvetináč, obal od horálky, ceruzky, perá, dva poháre, púzdro od mobilu, zle napálené CDčká, mobil, špendlík, zápalky, repráky, pilník, náhrdelník, náušnica, taká voda na vlasy pre objem .... asi všetko... hej, mám mega bordel !
notebook, mobil, ibalgin, fľaša s minerálkou (plná), fľaša od coly (prázdna), papiere, servítky, navlhčené utierky, krémy, lampa, 6 sobov, 2 sluchátka, usb, 2 gumičky, hodinky, stojan s perami, oznamká, malé papieriky (asi 200 kusov), 2 fínske slovníky, 2 knihy (na čítanie nie do školy) ...atď veľa tu toho mám
vreckovky, dezodorant, deli a muli tyčinka, pohár, miska, papier, peračník, miliarda pier (modrých aj farebných), pc, taška od mcdonaldu /použitá ako 'kôš'/, nejaké čarbanice, kazeta do rádia, taška od Avonu, nefunkčná lampa, dva rôzne zápisníky, školské fotky,... le nevyzerá to tak hrozne ako znie..
musela som sa kvôli tomuto výskumu presúvať do svojej izby !
stojan na perá, také tie malé papieriky na poznámky a tak, asi 3 kopy kníh, oblečenie, uteráky (ako správny stopár , vreckovky, noty, notový zošit, čelenky, gumy, gumky, krabicový džúsik, zubná niť, zubná kefka, náhrdelník, taký ten obal na okuliare, fotky, hracie kocky, zrkadlo, euroobal, sprej do nosa, sviečky, pravítka, atď. .....
. snáď si to neprečítalo veľa ľudí .
(ale zas, ja ten stôl používam skôr ako držiak na všetko, než ako... stôl.)
Lampa, kvetináč v ktorom je milión vecí, košík s bižutériou, asi 30 lístkov a pásiek z akcií, lyžička , nejaké blahoželanie, košík kde je 500 káblov na neurčité využitie, váza, lepiaca páska, dezodorant, rozbité okuliare, preukaz, hodiny, drevená loďka, dva vonné oleje, koruna do vlasov, nejaká kapsička, malý budha, zápsník, krém, perník, mamina fotka, kvetináč s pozostatkami kaktusu, cdčka a sviečka...
heh to bude na dlho (zvlast sa pozriet na moj stol a vsimnut si vsetko co na nom je ): pocitac ,milion papierov(katakana,hiragana,rozvrh,matika-vypocet,....a veeeeela vela dalsich),ramik s fotkou,mobil,nastenku xD , penazenku,lampu,sluchatka.MP3,reproduktory,klavesnicu,mys,knihu,pero(only one ) ,okuliare,kelinkok s bizuteriou,vreckovky,nadobu na pera(prazdnu momentalne),peracnik,zrkadlo,gumy,struhatka,ceruzky,fixky,zvyraznovacky,lepiacu pasku,lepidlo,zosity ,nabijacka,USB,...
no to ani nevyzera ze tam mam tolko veci (kuzlo usporiadania)
ja by som tam najradšej nemala nič, ale tak keď bývate s niekým... no neviem čo tam je, ale zatiaľ sa to samo nehýbe, tak tomu momentálne nevenujem pozornosť... cez víkend sa ale ide pratať
stojan na pera, perá, fixky, zicherky, ihly, sponky, brnkátka, hry na pc, sviečka, kaktus, dáka soška, mušla, také biele nílepky, lampa, zakladače, 5 makeupov z toho 4 prázdne, mobil, 2 gumuicky na vlasy, cdčka, pudro na okuliare, náramok, rúž, guma, dáka retiazka, disketa, baterka, lampa, rádio, pokazené sluchatka, usb kabel, zdrkadlo, vata, odlakovač, 2 korektory, balzam na pery, stonka od hrozna, kefa na vlasy, tanier, mp3 prehravač, miska, voňavka, 2 kozmeticke taštičky, rozvrh, rozne papiere s akordmi na gitaru, poznamky do školy z minuleho roka, malovátka, také cvakatko či čo to je, krabicka so spinkami, privesok, krabicka so spendlikmy, centrofixka, vatove tampony, ceruzka, dalsi mp3 prehravac, sacok s roznymi picovinami, prazdny krem, prazdne opalovacie mlieko, umele mihalnice, dalsi balzam a taky ten sob na okno...
Lampa, netbook, foťák, mince, kvetináč s rastlinou, papiere, lak na nechty, nožnice, bližšie neidentifikovateľné nádoby na kadečo, vitamíny, peračník, leukoplast a ďalej sa mi nechce písať.
Monitor, repráky, notebook, 2 fľaše, telefón, mobil, foťák, druhý foťák, stojan s perami, ďiaľkové od telky, 3 baterky, puzdro na foťák, lístky do divadla, lístky na koncert, tácka, mp3 prehrávač, usb kľúč, ponožky, predlžovačka, pár bločkov, lístky na ďalší koncert, plyšový sob, pamäťovka, vreckovky, ďiaľkové od dvdčka, cdčko, 2 filmy do foťáku, kvapky do nosa, kondóm čo som dostal na grejpe, webkamera, zľavové kupóny do DMky, pohár, dve hracie kocky, peňaženka, tiket, podložka pod pohár.. to je asi všetko.
Netbook, monitor, myša, mobilné fóny, koziol na knihy, napaľovačka, klávesnica, reprák, hodiny, stojan na perá, stojan na papier, stojan na štetky, lampa, pohár s vínom, ford mustang, ovládač, krabička s modelárskymi farbami.
Uff... dosť Notebook s myškou, hneď za ním stolový PC a repráky, tabletky, kvapky do oka, utierka na obrazovku, ďalšie lieky zoznam filmov na stiahnutie, voda, mobil, mp3jka, pero, ISIC kupóny, ďalšie perá, slnečné okuliare, webka, cmúľacie tabletky, mikrofón, ďalšie slnečné okuliare, gumička do vlasov, baterka od ntb, ihlica na štrikovanie, prázdne náplne do tlačiarne, vejár, gombíky v balíčku, americký adaptér od čítačky kníh
tri plastové fľaše, nádobku na ohrev jedla v mikrovlnke, misku, hrnček, knihu, zápisník, rúž, lesk, cmúľacie tablety proti bolesti hrdla, puzdro s okuliarmi, hrnček, papierové vreckovky, kvapky do nosa, hŕbu kameňov, kukuričné lupienky, zošit, ktorý používam ako podložku pod notebook a potom spolubývajúcej veci na druhej polovici stola
okrem PC a veci k nemu potrebnych tu mam sultovku , servitky , ceruzku , puzdro na mobil , listok s futbalu , penazenku , zapalovac , nejake drobne , par papierov pocmaranych vysledkami futbalu atď. a este jeden cukrik ktory tu mam uz asi pol roka a stale som sa ho neodhodlal zjest
Ja som si predvcerom kupila krabicu, aby som nemala vsetok bodel na stole!
Takze tam mam krabicu plnu debilin, budik pac mana, knihu, malovatka, zrkadlo, cinsku palicku, zehlicku na vlasy vreckovky, lieky a popolnik z malorky od patky
fascikel s rôznymi nezmyslami ako vysvedčká, faktúry, lekárska karta a podobne, starý notebook, starý kalendár, a jediná zarámovaná fotka ktorú vlastním
fotoramcek s fotkou, kalendar, kartu z bankomatu, preukaz poistenca, puzdro s cockami, vodu na tie cocky, zrkadlo, hreben, noviny, 4 ovladace a monentalne aj neumyty tanier a pohar
Knihy, skripta, fascikel s vytlacenymi prednaskami, sluchadla, dierkovac, zosivacku, biely plast, nejake saty, palmu, mobil, hodinky, stojan na pisacie potreby a nejake papiere...
uff 2 šperkovnice, ventilátor pod ntb, stojan na perá, sviečku, 2 poháre, kozmetiku, nabíjačku, žuvačky, pribináčik, vláčiky, perník, pohľadnicu z Chicaga , 3 taniere, 3 misky, okuliare, lampu, ntb a poznámky z chémie a ešte veľa drobností, kt. sa mi nechce rozpisovať
stojan na knihy, peracniky, lepiacu pasku, dozu na zvejky, hreben, manikurovu supravu, rexonu, diar, slnecne okuliare, MP3, USB, sluchatka, tanier, salku s mliekom, pohar, prazdnu flasu od coly, penazenku, parfum, 4 kremy a papier len tak zlozeny na 7x lebo som skusala kolkokrat najviac ide
mobil, šálka (samozrejme prázdna), prázdna fľaša plastová, chleba od nedele, obedár (samozrejme tiež prázdny), podložka na krájanie a jablká (asi už dáke staré)
nemohol si toto fórum založiť keď tu mám poriadok? no Boha..
ventilátor,rádio,voňavku,MemoPlus,kalkulačku,flašu vody,korektor na ksicht,sprej do nosa,sáčok,mobil,notebook,kalendár,tlačiareň,kľúč,CD,slúchadlá,šálku kde mám perá,rozvrh hodín,púzdro od mobilu,žuvačky,lampu,cukrík,pravítka sa čudujem že je na tom stole toľko miesta pre toľko vecí
notebook, zrkadielko, šminky, parfémy, krémy, hromadu časopisov, kozmetickú kabelku, sluchátka, sviečku, kávu, vodu, poháre, ružičku vo váze, rámček s fotkou, perá, knižky, dáždnik, servítky, lak na nechty, nožničky, retiazky, slnečné okuliare, telefón, veľké medníkové srdce, nabíjačka k iPodu, cedulky z oblečenia .. aha, mala by som si upratať (ach)
Dve šálky, jeden pohár, repráky, filtre, papieriky, tabak, tanier, náhrdelník, lak na vlasy, fotky zo strednej, obal od snickers, pohár od nápoju z McDonalda, pohárik s perami, farebné papieriky, lampu, tampóny, krabicu od malého mlieka, učebnicu, potvrdenia o návšteve školy, odkaz od spolubývajúcej že si požičala sukňu, mokrú vreckovku špinavú od šminkov a to je všetko, notebook mám na stoličke, lebo na stôl sa mi nezmestí
príbor z menzy, fľaša od mitickej, fľaša zo sódovača, nabíjačka na notebook, notebook, myš, moje ruky, nabíjačka na telefón, použitá servítka, čisté servítky, štupel od fľaše CO2 do sódovača, 3 papiere, knihu, zoznam kníh, ISIC, mobil, obálka, sieťový kábel...
krém na tvár, jeden hrnček, dva poháre, jeden štipec, peroxid, prášok do peroxidu, zrkadlo, repráky, 3 laky na nechty, izolačnú pásku, podložku pod notebook, notebook, lampu, leukoplast, použitý leukoplast, použité vreckovky , gumičky do vlasov, nožnice, dvd.čko z oslavy, zlomený štipec do vlasov, kečup , foťák, dva telefóny, prázdna fľaša od energy drinku, lepiaca páska, slúchadlá k telefónu, obálku s výpismi z účtu, slamku, piliny, ktoré mi pravidelne padajú na stôl z komody, na ktorej mám klietku s potkanom
monitor, beďňu na net, mikrák, tlačiaren, CD-čka Sims 2, knihu, lego, papier, mobil,, prisvietné wayfarerky, taniet, kelínok od jogurtu a v nom lyžičku a prach
Ležím na gauči v obývačke a liečim sa. Čiže na konferenčnom stolíku je balík vreckoviek, dve osoplené dožužlané vreckovky, kanvička s čajom, mištička a mobil... ostatní bordel mi maminka upratala. Za čo jej vrelo ďakujem.
prave teraz? hmm...flasa s vodou, prazdny pohar, poistka od auta, lyzicka od jogurtu, kvapky echinacea, nejake probiotika- ktore tu mam z neznameho dôvodu uz asi mesiac ((-: , mobil, penazenka, papier s konceptom slov ktore som kazal sestre napisat k jednej mojej skladbe, gumicky do vlasov, pohladnica z Malorky, kopec papierov ktore nejako suvisia s pracou a nemam chut ich triedit, potom tu mam jednu nadhernu mandalu, nespecifikovany pocet pisacich potrieb, skutkovac, spinky, nejake karticky uz ani neviem od coho no a samozrejme notebook, externy monitor, repraky a zopar kablov pocitacovych, ako aj hudobnych...
noťas, myška, USB, 2x sluchátka, ext.disk, Warcraft kniha, 2x mobil, zošit, prac. zmluva, vizitka, list zo stromu (fakt!), fľaška, lístky z vlaku a papier s mojimi pozn. k Pythonu, aby som z toho nebola jeleň.
(aspoň v tomto fóre sa nebojím, že mi za to, čo napíšem, niekto vynadá )
krigel, doklady, lampa, servitka, mac, zlava do fannka, knihy, fil. casopis, potvrdenie o navsteve skoly, dock, kabel, obal s hrou ac: 2, pero, list z banky, mala sachova krabicka
ja tu mám lampu, na lapme baletku z bavlniek smiley:, vreckovky, gumičku do vlasov, okuliare, slnečné okuliare, mobil, knihu, cdčka s fotkami, cdčko s nejakým windowsom alebo čo to je aa sulfacox.. a na lampe ešte zavesené také oné na oči na spanie, neviem ako sa to volá .. momentálne tam mám výnimočne poriadok..
Sviečka, mobil, skladacia kocka, sprej do nosa, vreckovky, mp3 prehrávač (podotýkam nefunkčný ), kalendár, žuvačky, stojan s perami, kvet do vlasov, lepiace papieriky, Avon otvárač na obálky, peračník, ovládač od vežy, učebnica ANJ plus pracák, učeb. základy psychológie, učeb. spoločenská komunikácia, lepaica páska, farebné špendíky na korkovú tabuľu, rôzne káble od rôznych mobilov, tuhy do kružidla, strúhatko a podobné kraviny.
notebook,myška,repraky, 2 stojany na perá,lesk na pery, 3 mobilné telefóny,ovládač,šofokola,vreckovky,obálka,kalendár,obal od keksíku,slovník cudzch slov,anglický slovník, poznámkový blok, nejaké staré CD ako podložka pod pohár a asi 7 centov
pohar,2 prazdne flase,vreckovky,sprej na vlasy,nejaky krem,sprej do nosa,balzam na vlasy,telove mlieko,ceruzku na oci,zvysky desiaty,pero,omrvinky,sacok,keksy,obaly od keksov,balzam na pery,sprchovy gel,handru,hreben a to je asi tak vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
K veci: Kopa desiatich knih, 2 gumky do vlasov, 3 vercene kahance, oznamko od @fajlo , hracia ta taka ...mechaniznus od fajla, repraky, monitor, taka farebna podlozka, tanier so zapekankou, blocek na talianske slovicka, zosit na taliancinu, krabicu od topanok s pisacimi potrebami (mala som ich v takom peknom stojane ale raz sa to cele rozsypalo tak som to cele nahadzala tam a odvtedy je to tam) aaa este zosit dejepis/noska a mobil. Takže tak
(áno, už sa odliepam od PC a idem von, fakt sa správam, ako keby som nemala dávno byť niekde inde - čo už, zvyky z obdobia asociálna)
zošity, vreckovky, mobil, obal na mobil, korektor, ceruzy, papier, čo treba čítať na povinné čítanie, moja obluda, čo sme kreslili v škole na hodine s psychologičkou, kalkulačka, sponky a kefa
počítač, reproduktory, webkamera, soška z Mallorky, big ben, soška z Montenegr,lampa, zápisník, návod, farbičky, fixy, pastelky, zmizíky, perá, strúhadlá, gumy, mobily, peračníky, veckovky, nožnice, skákalky, centrofixy, čelenka, spínač, kalkulačka, čokoláda, polka pizze, obal od neviemčoho, kružidlo, milión papierov, zošit španielčiny, zápisníčky, tel. čísla, keksík, vreckovka, handra na okuliare, chipsy, plyšový medveď, strúhance, kvíz, kefa, deka, periodická sústava, miniventilátor, soška rybičky z vianoc, ping-pongová loptička, náplne do neviemčoho, vejár, bublifuk (a to som písala len čo mám vyložené hore na hlavnej časti)
stojan na perá, také tie malé papieriky na poznámky a tak, asi 3 kopy kníh, oblečenie, uteráky (ako správny stopár , vreckovky, noty, notový zošit, čelenky, gumy, gumky, krabicový džúsik, zubná niť, zubná kefka, náhrdelník, taký ten obal na okuliare, fotky, hracie kocky, zrkadlo, euroobal, sprej do nosa, sviečky, pravítka, atď. .....
. snáď si to neprečítalo veľa ľudí .
(ale zas, ja ten stôl používam skôr ako držiak na všetko, než ako... stôl.)
Inak som celkom poriadkumilovná
dobre nie som
no to ani nevyzera ze tam mam tolko veci (kuzlo usporiadania)
pohár,mobil, gamepad od PS3, papiere, pero, pilník, hry na PS3...
-Úplné minimum toho, čo na ňom mávam bežne, takže teraz je vlastne uprataný (lebo momentálne pôsobím z postele .
to by malo byt tak zhruba vsetko
Uff... dosť Notebook s myškou, hneď za ním stolový PC a repráky, tabletky, kvapky do oka, utierka na obrazovku, ďalšie lieky zoznam filmov na stiahnutie, voda, mobil, mp3jka, pero, ISIC kupóny, ďalšie perá, slnečné okuliare, webka, cmúľacie tabletky, mikrofón, ďalšie slnečné okuliare, gumička do vlasov, baterka od ntb, ihlica na štrikovanie, prázdne náplne do tlačiarne, vejár, gombíky v balíčku, americký adaptér od čítačky kníh
Takze tam mam krabicu plnu debilin, budik pac mana, knihu, malovatka, zrkadlo, cinsku palicku, zehlicku na vlasy vreckovky, lieky a popolnik z malorky od patky
@transplantovana a pac mana daj do rite! a v izbietky si nafááájči.
heh, bordel na poriadek ..........filip
A zastavam si nazor, ze ten, kto ma poriadok, je len lenivy hladat v neporiadku...
heh, vy bordelári si najdete vždy zdôvodnenie, ako si neupratať sajrajt v izbe .........filip
(ja totiz nemam cas upratovat, kedze som od rana do vecera v robote a v skole)
heh, a čo v noci?...........filip
vždy som si myslel, že si dobrý vták ........filip
ventilátor,rádio,voňavku,MemoPlus,kalkulačku,flašu vody,korektor na ksicht,sprej do nosa,sáčok,mobil,notebook,kalendár,tlačiareň,kľúč,CD,slúchadlá,šálku kde mám perá,rozvrh hodín,púzdro od mobilu,žuvačky,lampu,cukrík,pravítka sa čudujem že je na tom stole toľko miesta pre toľko vecí
(aspoň v tomto fóre sa nebojím, že mi za to, čo napíšem, niekto vynadá )
(máme PC v pracovni, takže to tak aj vyzerá
@mm47 nie, ten mám pod vankúšom python je programovací jazyk
lak na nechty, flaska, papiere, smrkance (!), fotak, obal od fotaku, krem, sprej, okuliare, pastelky, kavu, cd, pravitko, sponky a nožnice