zdravym vas aky mate nazor na cinske bistra? ja mam taku ze asi tak pred rokom som si dal dake kuracie kusky a grcal som dva dni vkuse a odvtedy uz mam v pici jest u cinanov
u nás v meste je perfektná, bola som tam síce iba dvakrát, pretože nejem v reštikách, ale varia tam super podľa mňa a aj lacno. No nájdu sa aj výnimky ako hovoríš, netreba hádzať všetky do jedného vreca a tiež ak ti bolo zle z jedného jedla, nemusí byť celá reštika hneď zlá.
@fulgore1300 to že si natrafil akurát na dáku možno kokotskú, alebo ti niečo z toho dobre nepadlo na tvoj žalúdok ešte nemusí znamenať, že každé čínske bistro je kokotina...
Niektore su dobre (napriklad mne chuti v BA pod Manhattanom), ale je pravda, ze vacsinu veci co tu varia by cinan nikdy nezral. Je to upravovane na europsky sposob a od cinskej kuchyne to ma na kilometre daleko.
V centrali cinania simply asian maju super veci a vsetko mi tam chuti. Aleee vsetky tie pandy a bambusove bistra su hnus nad hnus. Kuracie kusky chutia vsade inak a iba v jednej restike mi chutili.
Presne rovnaky zazitok mam z tohtorocnej pohody, cestou tam som sa najedla u cinanov a celu pohodu som pregrcala...
Aj som tam poslala hygienicku kontrolu, tak dufam ze ich zavru
absolutne nic mi z toho nechuti, v ziadnej mi to ich kvazi jedlo nechutilo..a tie polievky..no nechcem byt nechutna a tak nejdem hovorit co mi pripominaju
no tak my v bb mame dve asi no v tej jedne kde som vtedy jedol tak o par dni neskor boli aj v tvnovinach ze maju problem z hygienov konkretne zevraj vykonavali malu potrebu tam kde aj varia
kedysi som tam jedavala pravidelnejsie, mozno tak 2-3x mesacne, teraz ked tam idem dvakrat za stvrt roka tak to je moc...hlavne pre to, ze som si uvedomila ze ked to zjem, zvysok dna nemozem prestat pit, cize je to neuveritelne presolene, preskrobovane jedlo...radsej si to odpustim a dam si dobre sushi!
No zvyknem chodievať do tých All you can eat hlavne v Avione a Auparku hlavne s fotrom a v pohode. Inak čo sa čínskych bistier týka, pochodené mám hádam všetky a majú tam pomerne čisto a jedlo sa dá jesť.
ja ked uz idem tak v esc vbb je fajnova restika ze "kolibka" vari tam taky starsi pan ale fajnovo a orginal slovenske jedla menu je o nieco drahsie ako u pinpongou ale ta chut mnam
raz či dvakrát som niekedy v minulosti bola ..... teraz ma to tam vôbec neláka....celkovo nemám rada jesť von, ale občas sa inak nedá
či mi to chutilo...už ani neviem ...niečo z toho som zjedla tak to asi nebola taká tragédia
ale čo sa týka hygieny a toho všetkého okolo, tak také čínske bistro môže byť na tom občas lepšie ako reštika v starom meste ( z toho čo som už počula ako to tam býva v kuchyniach - no proste vonku nerada jem čím ďalej tým viac )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aj som tam poslala hygienicku kontrolu, tak dufam ze ich zavru
A uz to asi nikdy nebudem jest
v tých čínskych bistrách si dávam len ryžové rezance
či mi to chutilo...už ani neviem ...niečo z toho som zjedla tak to asi nebola taká tragédia
ale čo sa týka hygieny a toho všetkého okolo, tak také čínske bistro môže byť na tom občas lepšie ako reštika v starom meste ( z toho čo som už počula ako to tam býva v kuchyniach - no proste vonku nerada jem čím ďalej tým viac )