Ahojte, idem robiť SOČ-ku na tému cirkusy so zvieratami. Chcela som vás poprosiť, nepoznáte niekoho kto robil v cirkuse? Niekoho kto by bol ochotný spraviť také mini-interview, zodpovedať pár otázok? Alebo popr. poradiť nejakú inú praktickú časť na túto t
@soreljulien a? problem? asi hovno vies o tom ako s tymi zvieratami tam zaobchadzaju ked toto pises. Nabuduce sa radsej nevyjadruj, ked vies iba rypat.
inak k teme, miesto robenia interview s clovekom ktory sa dobrovolne podiela na tomto legalnom tyrani zvierat, by som napisala ake je to svinstvo voci zvieratam a ze do cirkusov chodia iba naruseni ludia
@ihoax sa neposer bu´d rada že tie zvieratá nejdú na kožuchy ktoré na ženách tak zbožňujem alebo aspoň buď spokojná, že ty tam neposkakuješ ako trpaslík pred regulérnym pisoárom aj keď škoda na tebe by som sa tiež zasmial už len ty mi tu budeš rozkazovať
ďakujem moc za odpovede ..teda aspoň tie čo boli k téme ...v pondelok som sa zúčastnila miniprotestu tak tam hodím foto ako praktickú časť a uvidíme ...a samozrejme budem apelovať na to, nech sa zakáže vystupovanie zvierat v cirkuse, nech je to iba cirkus s ľuďmi..keď sa chcú smiať, nech tam oni sami poskakujú jak opice...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
či on bol kolotočár? lebo jeho hudba je skôr kolotočárina ako cirkusovina