teraz robim druhy semester, no robim ako robim (udajne uz mal byt final a ja som na prvej kapitole).
Je to imho dobra vec, ale ak ta to nebavi, tak zbytocne vyhodis peniaze a skoncis po prvom alebo druhom semestre.
My to mame na skole, s tym, ze profesori nevedia vysvetlovat, akurat to dokazu desne znechutit. Takze som sa rozhodol, ze skoncim a ked tak si to dokoncim inde ak sa mi bude chciet.
Cisco je skvela vec, ked si maniak do sieti a ked sa budes tomu venovat aj potom, inac to nema vyznam, lebo tomu neporozumies. Siete su jedna z najtazsich veci v IT.
@Stevn ja soma ni nevedela ze je to spoplatnene, o tom nam nikto nic povedal ..asi nam to plati fabrrika by som povedala, mame moznost si urobit 3semestre z toho na prvom sme cely trieda ci chceme alebo nieje
tento rok nam to ponukaly za 66€ semester + pladba vystupnej skusky po dokonceni 4och semestrov a moc ma to nenadchlo kedze som videl statistiku kolko ludi to spravi na prvy x tak som sa radsej dal na manazment nie preto ze by soms a riadil vacsinou ale preto ze viem ze niesom typ ktorys a rad uci a nie to este nieco navyse + si to este aj platit..
Ja sa toho už nemôžem dočkať...myslím že ak robíš niečo z informatikou alebo kybernetikou nebudeš ľutovať. ja eln ľutujem že som si to neurobil už na strednej ponúkali to zadarmo ale ja som vtedy ešte nevedel čo to je takže som sa nezapísal a keď som to pochopil už bolo neskoro.
a k tomu že je to najťažšia vec na IT tak vždy musí byť niekto kto vie urobiť aj viac ako next next next finish
mám 2 certifikáty CCNA, potom som sa na to vykašlal, nechcelo sa mi skrátka.. Ale je to dobrá vec len škoda že tých certifikátov je tak veľa a treba každý zaplatit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Je to imho dobra vec, ale ak ta to nebavi, tak zbytocne vyhodis peniaze a skoncis po prvom alebo druhom semestre.
My to mame na skole, s tym, ze profesori nevedia vysvetlovat, akurat to dokazu desne znechutit. Takze som sa rozhodol, ze skoncim a ked tak si to dokoncim inde ak sa mi bude chciet.
(I keď nevylučujem, že o rok mi serióznejšie prepne.)
Takže určite sa ti to oplatí - a nie je to ani také ťažké - stačí ti vedieť len trocha lepšie po anglicky a vždy si na to na pár hodín sadnúť
a k tomu že je to najťažšia vec na IT tak vždy musí byť niekto kto vie urobiť aj viac ako next next next finish
@Jingsavv si myslis ze ked zato budes platit ti to naleju do hlavy? tak ci tak sa to musis ucit hlavne sam