chcela by som vedieť, či čistenie notebooku od prachu vysávačom na najslabšom vedie k nejakým poruchám, počula som, že vraj to poškodzuje matičnú dosku
Hm tak počuj, ja ked som na pc, tak niekedy priložím na ventilátor vysávač, alebo ked čistím klávesnicu, dôsledny toho neviem, ale kamarát vravel, že je lepšie na čistenie ventilátora (či čo to je) stlačený vzduch...ale tak môj ntb má už skoro 5 rokov, no a už je z tých starších, mne osobne práve ventilátor odcházda...
však normalne, zober si notebook, strc ho do práčky, nastav program a más pokoj, ale daj tam aj ine veci aby sa neobuchal....
ale normalne, vysavac vobec nekazi notebook, maximalne tie starsie pocitace ked si vysaval a boli tam take "čipi" ktore sa velmi lahko dali povysavat omylom ale notebook vobec. teda pokial nebudes mat vysavac na ventilatore 10hodin. a nie len niekolko sekund.
ak ma tvoj notebook uz nejaky ten rocik zanes ho do servisu,moj vycistili za 10E kompletne a este mi aj vymenili pastu medzi procakom a chladicom(ta po par rokoch straca uzinost)...
Facit:obetuj 10E a mas na ar rokov po starostiach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale normalne, vysavac vobec nekazi notebook, maximalne tie starsie pocitace ked si vysaval a boli tam take "čipi" ktore sa velmi lahko dali povysavat omylom ale notebook vobec. teda pokial nebudes mat vysavac na ventilatore 10hodin. a nie len niekolko sekund.
Facit:obetuj 10E a mas na ar rokov po starostiach..