Hľadám najprimitívnejší spôsob ako si čistiť pleť resp.starať sa o ňu.Chcela by som obísť všekty prírodné prípravky nad 10 eúr z internetu či iné supermarketové bomby...Mám na mysli niečo ako "cintrón+žĺtka=úľaľá" Určite jedna z vás niečo tají!
med s cukrom, vyšúchať ako pílingom a zmyť, hotovo a tiež jedna kamarátka si pestovala aloe vera na okne a keď mala nejaké vyrážky tak si to potierala tým a mala takú pleť že ňuňu
@6 ja som to skúšala, prvýkrát mi praskol pohár mlieka v mikrovlnke, lebo ja šikovná som tam zohrievala asi 5 ml mlieka xD a strašne to smrdelo, druhýkrát som si to už úspešne nadžabala na nos, ale myslím, že to viac smrdelo ako účinkovalo (ale tuším som mala inakšiu želatínu ako odporúčali, lebo inú som nemala)
Sóda bikarbóna a citrón alebo voda ak to nechceš príliš silné. Biely to pleť takže to odstraňuje flaky, musí sa to ale používať pravidelne a tiež to čistí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a keď mám čas tak si robím masku z ovsených vločiek, bieleho jogurtu a uhorky, to tiež robí krásnu pleť akurát je z toho všade bordel
a ešte citrón