Ste do niekoho zamilovaní, ale on odmieta. Tak si ako náplasť na svoje bolesti zoženiete inú, ale menej dobrú osobu. Postupne sa do nej zaľúbite, žijete ako normálny pár. Na tú prvú zabudnete...
ked ma nechcel vtedy, nech je teraz on ten, kto bude sam.. a nie kvoli pomste, ale proste preto, ze ked niekoho uz mam a lubime sa, nevidim dovod preco sa v takom pripade obracat na minulost
ak by som si niekoho vybral tak by som ho už nemenil...ak by za mnou prišla prvá osoba a dala mi takúto ponuku, neváhal by som a povedal nie...nikdy by som si nijakú osobu nedal k telu len ako náplasť miesto osoby ktorú nemôžem mať...
@mort ...cítim ešte niečo k tej prvej? je to silnejšie ako k tej druhej?
súčet nenávisti a visti k tej prvej je väčší ako súčet nenávisti a visti k tej druhej? výčitky svedomia z teoretickej situácie keby som šiel za tou prvou sú väčšie než som schopný a ochotný zvládnuť?
...komplikovaná situácia, bez toho aby som konkrétne vedel o aké dve konkrétne osoby by sa v nej jednalo neviem odpovedať, a aj vtedy ak by sa to dialo by som mal problém odpovedať a rozhodnúť sa a jednať podľa toho.
...čiže je možné že by som ostal s tou s ktorou som čisto preto že na to aby som s ňou ostal nepotrebujem spraviť rozhodnutie a jednať, keďže sa v danom momente jedná o status quo.
Fuu, nezačala by som si ani s tou "menej lepšou". Ja som v tomto príšerný idealista a príliš verný romantik. Radšej budem naveky v platonickom vzťahu, ako ísť do niečoho, kde viem, že tomu druhému možno ani nebudem chcieť zniesť modré z neba. Lebo tak dlhé rebríky sú dnes príšerne drahé a preto si tieto investície treba veľmi dôkladne rozmyslieť.
@14 Presne! V prvom rade sa nebudem dávať dokopy s niekým len ako "náplasť" - je to voči tomu niekomu naozaj dosť nefér.
V druhom rade - ten, čo ma odmietol, si to rozmyslel? A ako mám vedieť, že o rok si to nerozmyslí znova? Alebo že po mne odrazu nezatúžil len preto, že ma stratil a že keď ma získa, tak mu zase nebudem dosť dobrá?
to je uplne na pocitoch v tom case k danym osobam. nie ze "teoreticky". teoreticky ti poviem, ze som zalubena do prveho a ostavam alebo aj, ze hned idem k druhemu. predsa, ak sa -zalubim- do tej nahrady, tak ma netrapi ta teoreticka prva laska.
napr. ja si neviem predstavit mat niekoho len ako taku slabu cenu utechy. pokym budem nieco citit k prvemu, neodputas ma od neho
"Postupne sa do nej zaľúbite, žijete ako normálny pár. Na tú prvú zabudnete... " tak nech sa tá prvá poj*be .. ale nie, nie som pomstychtivý. No keď niekoho ľúbim tak sa len tak nerozídem pre nejaký rozmar, túžbu si niečo dokázať .. "pud". To protirečí tomu, že tú druhu osobu ľúbim.
tiez by som ostala s tym druhym..... nebude si predsa robit ten prvy so mnou co sa mu zachce... o tyzden si znova rozmysli ze ta nechce a co ?.... budes sama..... inac tiez ked s a uvedomil az neskor to asi preto ze si nenasiel niekohho "lepsieho" tak preto sa ozval az casom..... nasrat takym ludom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
keby to s tou prvou malo budúcnosť, nikdy by neodmietla to čo k nej cítim.
ked ma nechcel vtedy, nech je teraz on ten, kto bude sam.. a nie kvoli pomste, ale proste preto, ze ked niekoho uz mam a lubime sa, nevidim dovod preco sa v takom pripade obracat na minulost
teda myslím že by to tak bolo
Pekne by som to nechala odoznieť sama bez barličky a do takej šlamastiky by som sa nedostala.
Aspoň dúfam, že by to prebehlo takto
súčet nenávisti a visti k tej prvej je väčší ako súčet nenávisti a visti k tej druhej? výčitky svedomia z teoretickej situácie keby som šiel za tou prvou sú väčšie než som schopný a ochotný zvládnuť?
...komplikovaná situácia, bez toho aby som konkrétne vedel o aké dve konkrétne osoby by sa v nej jednalo neviem odpovedať, a aj vtedy ak by sa to dialo by som mal problém odpovedať a rozhodnúť sa a jednať podľa toho.
...čiže je možné že by som ostal s tou s ktorou som čisto preto že na to aby som s ňou ostal nepotrebujem spraviť rozhodnutie a jednať, keďže sa v danom momente jedná o status quo.
Hore som to zle napísala..
Myslela som to fakt tak, že s tou druhou si len preto, aby si zabil city k prvej..
Takže teoreticky by si druhú mal okamžite pustiť ak by si mohol mať tú po ktorej dlho túžiš..
Ja osobne neviem ako by som to riešila, ale nepotrebujem to riešiť, tak sa pýtam vás všetkých..
Touto formou ďakujem za ujasnenie si myšlienok .
nech si tretia osoba ide hladat takych skvelych ako som ja niekde inde
V druhom rade - ten, čo ma odmietol, si to rozmyslel? A ako mám vedieť, že o rok si to nerozmyslí znova? Alebo že po mne odrazu nezatúžil len preto, že ma stratil a že keď ma získa, tak mu zase nebudem dosť dobrá?
Tá ti povie, že je menej dobrá a je to tým pádom jasné.
Ale do budúcna maj vyhodnotenú svoju dobrosť, aby si vedela, kedy máš ustúpiť nejakej lepšej osobe.
napr. ja si neviem predstavit mat niekoho len ako taku slabu cenu utechy. pokym budem nieco citit k prvemu, neodputas ma od neho
Ale keď už tak, tak by som to v takejto situácii dala tomu prvému PORIADNE zožrať