Ahojte..takže potreboval by som poradiť..už som sa asi rozhodol,že ktorú čítačku kníh by som si kúpil,ale kamoš ma znova odhovoril,že za tú istú cenu už budem mať aj tablet..čo je podľa Vás rozumnejšie a lepšie si kúpiť?Tablet sa mi nepáči len kvôli tomu,
ak to chceš na čítanie kníh tak tablet zato kupovať je blbosť... ale ak chceš využívať aj iné funkcie tak ptm jasne že tablet. ale za tu cenu nebude moc dobrý si myslím...
ked to chces na citanie knih kup si citacku, ked sa chces tabletovat kup si tablet, je kravina kupit si tablet len preto ze je za rovnaku cenu a 95% casu ho potom vyuzivat len na citanie
ked nebudes vyuzivat ten tablet vobec, alebo len minimalne tak to potom nema vyznam ho kupovat ked len na nom budes citat alebo raz za mesiac pojdes na tom na internet alebo podobne. To radsej citacku, ale najdi si taku ktora ma aj zabudovane svetlo pre istotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dalsi fakt na zvazenie je ze za take peniaze ten tablet nebude nic extra