Čítal niekto tento článok? Je to pravda, chalani, že keď dievča robí niektoré s týchto veci to pochopíte , že vás chce?
Tu je link na článok : » diva.aktuality.sk/clanok/34649/mu... ..... Ako tieto signály chápete vy chalani?? Pochopíte to tak, že dievča vás chce ak robí niektoré s týchto veci?
No podľa vás všetkých je to chujovina ale su aj chalani ktorý už len preto, že sa dievča na nich usmeje a venuje mu dlhsie pohlady a rozprava s nim tak to pochopi , že ho to dievča chce aspoň môj svagor tie tri veci kedysi tak pochopil aj ked som ho nikdy nechcela on si koli tym trom veciam myslel , že hej .
Megablud. Podla mna prave taketo bludy sposobuju to, ze si nikto s nikym nerozumie. Ver tomu, ze to co zabera je verbalna komunikacia a jednoduche a jednoznacne umyselne gesta - aj kopanec je lepsi ako vsetko co je v tom clanku dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
omacka sa ma varit pri sporaku..
mam radsej ak mi to baba povie priamo
ja mam tazko na haku,nech sa aj hadze o zem...
možno nie všetko úplne, ale myšlienka áno - reč tela. Podvedomé aj vedomé signály
znie extremne nepravdepodobne
nie blud, ale ani nič objavného, hovorí o signáloch ktoré má podvedome každý.
všímam si ich? obvykle vedome, áno.