tá geraldova hra je super ako nápad.. len sa mi nepáči akým štýlom je písaná..nebaví ma tam čítať tie myšlienky tej ženskej ktoré ako som si po sto stranách pozrela pokračujú až do konca..veď vieš že som ju ani nedočítala
od Kinga som čítala veľa kníh, je to skvelý autor ...odporúčam To, Tretie oko, Talizman ( to písal spolu s iným spisovateľom ) , poviedku Langolieri ( z knihy Štyri po polnoci ) ..to sú moje najobľúbenejšie diela od neho ... ale všetky knihy sa mi páčili, čo som od neho čítala , takže myslím,že je jedno, ktorú si prečítaš
Carrie, Misery, Podpaľačka, Štyri po polnoci - hlavne poviedka Langolieri, To, Bezhviezdna tma, Osvietenie, Prekliatie Salemu... môj najobľúbenejší autor.
Misery, Chujo, Schudni, Carrie, Duma key, Pod kupolou, Puls, Vec, Nespavosť, Za súmraku, Štyri po polnoci, Bezhviezdna tma, Hodina desu,.. vela ich je Každopádne u mňa dosť vyčnieva poviedka "N" z knihy Za súmraku a Nespavosť.
čítala som len jednu knižku od neho a aj to len pre to, že mi ju dal vtedajší boyfriend ináč nič moc, nemám rada také príbehy aké píše King, aj keď on ich píše veľmi dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov