Ahojte, na Vianoce som dostala knihu Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol...podľa mňa bola fakt super, tak som sa vás chcela spýtať, či ste ju náhodou tiež nečítali a čo si o nej myslíte
podla mna to nebolo nic moc. Nevravim, ze to bolo zle, ale lepsia by bola keby sa to netahalo ako sopel v zime. Kludne by som ubral z tej knihy tak tretinu.
ja som ju dostala od brata po inglišsky ale ešte som sa k nej nedostala tak neviem.... ale počula som ohlasy, že niektorým príde neskutočne vtipná a niektorých nudí... tak to sa teším na ten neskutočný anglický vtip
Na začiatku úplne perfektná, veľmi ma strhla a čítala som úplne bez prestávky, no časom sa mi zdalo, že už to išlo dolu vodou, ale celkový dojem je fajn...
mne sa na začiatku dosť tak ťahala, že čo to je za blbosť, ale potom tie príbehy o tom, ako dedo chodil po svete a kamošil sa pomaly so všetkými významnými ľuďmi 20. storočia, to bolo fakt super a ten koniec, to bolo už fakt moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov