Čítala. Je to celkom fajn, konečne Slovenský autor, ktorý to napísal i z iného súdka, nadpis to podla mňa vôbec nevystihuje, niektoré scény celkom reálne ale ten melodramatický a romantický koniec... bluehw, ten to posral. A vôbec, niekedy sa mi to zdalo trochu pomino.
Ale ak chceš gay literatúru, siahla by som radšej po niečom inom. Toto je podla mňa na takých slabých 70%.
V tej knihe nebolo prifarbene nic ..... dalo by sa povedat ze kazdu situaciu som sam zazil alebo minimalne bol jej svedkom.....
Hlavny hrdina nebol dokonaly, robil si srandu zo svojho sefa, dal mu ""vtipnu"" prezyvku , ale ja som ho v knihe vnimal ako snaziveho cloveka, ktory proste nevyzeral ako model, ale snazil sa robit svoju pracu slusne a poctivo.
To byva casto, ze povrchnost zvitazi nad duchom vo vnutri cloveka. Zakomplexovany majitel baru ktory chce zarobit na mensine .... tiez realne
Spory v rodine boli uplne realisticke, choru mamu ma doma kazdy treti teenager a zaver..... no , bohuzial aj to sa vo svete stava.....
Ta kniha ma u mna 100/100 a pokial ju citate naozaj do hlbky , vidite v nej spojistosti, hlavne tie spojitosti, ako ma jebnuta spolocnost VZDY a ZAKAZDYM svoj nepriamy podiel viny na ludskom nestasti.
Ja som čítal tú knižku, len som chcel vedieť názor ostatných Ako, keďže je to také jednoduché čítanie (až na ten koniec) by som to dal prečítať každému ne-gayovi alebo ne-lesbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
no ak vám nevadí homosexualita, tak si to prečítajte. podľa mňa dobrá kniha. knihy z Evita Press sú dobré
Ale ak chceš gay literatúru, siahla by som radšej po niečom inom. Toto je podla mňa na takých slabých 70%.
Hlavny hrdina nebol dokonaly, robil si srandu zo svojho sefa, dal mu ""vtipnu"" prezyvku , ale ja som ho v knihe vnimal ako snaziveho cloveka, ktory proste nevyzeral ako model, ale snazil sa robit svoju pracu slusne a poctivo.
To byva casto, ze povrchnost zvitazi nad duchom vo vnutri cloveka. Zakomplexovany majitel baru ktory chce zarobit na mensine .... tiez realne
Spory v rodine boli uplne realisticke, choru mamu ma doma kazdy treti teenager a zaver..... no , bohuzial aj to sa vo svete stava.....
Ta kniha ma u mna 100/100 a pokial ju citate naozaj do hlbky , vidite v nej spojistosti, hlavne tie spojitosti, ako ma jebnuta spolocnost VZDY a ZAKAZDYM svoj nepriamy podiel viny na ludskom nestasti.
je to jedna z mála kníh, ktorú som odložila z ruky, až keď som ju dočítala do konca ... odporúčam prečítať ju každému