Žiaľ nepamätám si názvy ale z tých čo sem pridali nadomnou si pamätám sa že slniečko , svišťov a fifíka v som čítala tiež, troch pátračov tiež ale čítala som aj veľa maďarských rozprávok pretože v knižnici ich máme oveľa viac ako slovenských.
časopis: Fifík a kniha sa volala že O Snehulienke a iné rozprávky,tú som čítala najradšej Snehulienku som vedela až naspamäť a škaredého káčatka mi bolo vždy tak ľúto
môj macík, juuj, to sú spomienky. A Bambu hľadá mamičku, o opustenom mackovi, alebo Chorý medvedík. Pri nich mi vždy bolo do plaču. Rovnako príbeh o vianočnom stromčeku, ktorý po použití vyhodili a on plakal na smetisku. :°( vôbec vianočné knižky som mala veľmi rada.
a moja srdcovka bola S dievčiskom sa nehráme - emancipovaná žena odmalička. bola mi vzorom, ako vždy vybabrala s chalanmi, ktorí ju tyranizovali a vždy vyšla ako víťazka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Macko Pusík
a detská vedecká encyklopédia
a úplne v detstve to boli tie klasické rozprávky, so Snehulienkami (a Krasoňmi , Popoluška a tieto.
a potom traja patraci a rozne encyklopedie, najradsej som mal nejaku o cicavcoch
» www.bookfan-static.eu/images/cover/bo...
Knihy... veľa Hlavne tie farebné disneyovky, klasické rozprávky, povesti a báje (najmä grécke), Roald Dahl a Wilsonová, Potter a tak
knihy: nemožné vypísať, v knižici som prakticky bývala
Povinné čítanie v škole -
Šijem šijem pomaličky
košieľku i nohavičky
a ty, macko, ticho seď,
oblečiem ťa hneď!!
Toto mi mama čítavala, keď som bol malý, tak často až som to vedel naspamäť
A Fifík, Šikovníček
a casak: fifik obcasne, kacer donald kupeny parkrat
a všetky básničky v nej naspamäť
a toto
a samozrejme káčer donald
a moja srdcovka bola S dievčiskom sa nehráme - emancipovaná žena odmalička. bola mi vzorom, ako vždy vybabrala s chalanmi, ktorí ju tyranizovali a vždy vyšla ako víťazka.