Napíšem len pocit - neviem či to tak je skutočne. Teda pocit: prejav bezohľadného egoistického indivídua, narcistu, ktorý si myslí že život je len na skúšku. Človek, ktorý riskuje že si život pos... Citát, ktorý sa na prvý pohľad javí ako výraz nejakého odvážneho hrdinstva sa pri hlbšom pohľade prejaví ako nezodpovedný prístup k životu. Ako anti-citát k tomuto by som uviedol: žijeme len raz, tak si to nepos... me. Alebo inak: je lepšie sa učiť na chybách druhých. Človek nie je ostrovom samým pre seba. Žijeme v spoločnosti, vo vzťahoch, ktoré nás ovplyvňujú. Nik nepadol múdry z neba. Pokiaľ sú už vyšľapané chodníky nebudem chodiť po kvetoch a tráve lebo sa mi môže stať že stúpim do ho... do niečoho. Okrem toho tam vidím kamufláž. Nesie si svetlo aj keď lampy zhasnú. To svetlo od niekoho musel mať. Alebo si sám vyrobil lampu so všetkými súčiastkami? Atď. Opakujem že je to len môj pocit. Neviem ako to autor myslel, chápal. Aké sú to CUDZIE chodníky? Na nejakom súkromnom pozemku? V každom prípade ten človek musí kráčať po chodníkoch, ktoré mu ľudia už vyšliapali. Niekto musel vynájsť to "svetlo" ktoré so sebou nesie. Taktiež nejde po ceste nahý. Musel prísť na svet rovnakou cestou ako ostatní ľudia. Iba že by bol zo skúmavky. Ale aj z tej ho niekto musel dostať, kultivovať.... myslím že je celý citát "blbosť".
@tarassaco Tiež som na to alergická. Neznášam, keď si slečny dávajú napríklad k fotkám na fb také citáty, ako napríklad Only God can judge me. Príde mi to maximálne neoriginálne a detinské.
Na druhú stranu mi však nevadí, keď niekto vidí peknú myšlienku a chce sa s ňou podeliť s ostatnými. Avšak je rozdiel medzi peknou myšlienkou a namysleným citátom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale v podstate je to všetko naivný klišé komentár o sile a sebestačnosti indivídua.
"mojou cestou su moje sny. moja cesta sa pomaly. jau"
Na druhú stranu mi však nevadí, keď niekto vidí peknú myšlienku a chce sa s ňou podeliť s ostatnými. Avšak je rozdiel medzi peknou myšlienkou a namysleným citátom.