Necitala som ho nejak cielene, ale stretla som sa s jeho basnami. Boli celkom zaujimave a urcite sa mu chcem povenovat. Poeziu citam ojedinele a musim to napravit
radšej mám takú tú "hovorovejšiu", alebo neviem, ako to exaktnejšie nazvať ....ako napr. Bukowski alebo Ferlinghetti ....alebo ešte aj Transtromer sa celkom dá, aj keď, to už je skôr taká prírodne ladená poézia
jop, citam, hlavne slovensku, kedze tej kvalitnej u nas je celkom dost a tym padom mam menej casu na kvalitnu svetovu...
k teme, cital som Havrana v originali (of course) aj Poeovu studiou Philosophy of Composition, v ktorej vysvetluje proces vzniku tejto slavnej basne a dokopy je to celkom sila... ako pohlad do zakulisia takehoto racionalne-matematickeho autorskeho procesu je to perfektne rozsirenie rozhladu v poezii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ó fretná chrochtobuznosti!
Tvé mikturace jsou mi
Co zprudlé žvastopunksery na plzné včele
Škvrrrk, já zapřísahám tě svými frůnícími kvrdlovrzy
A krákorně zafras mě svými scvrknuvšími patlocaráty
nebo tě roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem,
tak bacha na to!
poe ale mi až tak nešmakuje
radšej mám takú tú "hovorovejšiu", alebo neviem, ako to exaktnejšie nazvať ....ako napr. Bukowski alebo Ferlinghetti ....alebo ešte aj Transtromer sa celkom dá, aj keď, to už je skôr taká prírodne ladená poézia
poe-a čítam
k teme, cital som Havrana v originali (of course) aj Poeovu studiou Philosophy of Composition, v ktorej vysvetluje proces vzniku tejto slavnej basne a dokopy je to celkom sila... ako pohlad do zakulisia takehoto racionalne-matematickeho autorskeho procesu je to perfektne rozsirenie rozhladu v poezii