"Vy sa na moju ružu vôbec nepodobáte, vy ešte nie ste nič" - povedal im.
"Nikto si vás neskrotil a vy ste si neskrotili nikoho. Ste také ako bola moja líška.Bola iba líškou, čo sa podobala stotisícom ostatných líšok.Ale ja som si z nej urobil priateľku a teraz je jediná na svete."
A ruže boli veľmi zarazené.
"Ste krásne, ale ste prázdne"- povedal im ešte. "Nemožno pre vás zomrieť.Prirodzene, obyčajný okoloidúci by si myslel, že moja ruža sa vám podobá.Ale ona jediná je dôležitejšia ako vy všetky, pretože práve ju som polieval.Pretože ju som dával pod sklený zvon. Pretože ju som chránil zástenou.Pretože jej som pozabíjal húsenice.Pretože ju som počúval, ako sa žaluje alebo vystatuje,alebo dokonca ako niekedy mlčí. Pretože je to moja ruža."
"Keď je človeku veľmi smutno, rád sa díva na západy slnka." (Malý Princ)
"How much I missed, simply because I was afraid of missing it."
“Why do we have to listen to our hearts?" the boy asked.
"Because, wherever your heart is, that is where you will find your treasure.” (Coelho)
"Je nevedomosť blažená, neviem, ale rozmýšľanie tak veľmi bolí, a povedzte mi, čo kedy pre mňa urobilo rozmýšľanie, na aké skvelé miesto ma kedy rozmýšľanie priviedlo? Rozmýšľam a rozmýšľam a rozmýšľam, vari miliónkrát som sa zo šťastia vyrozmýšľal, ale ani raz som sa doň nedorozmýšľal."
Moj oblubeny je ,,Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a cely zasrany..." Potom ,,Vsetci su blazni, len ja som lietadlo." A este ,,La vie est comme un arc-en-ciel, il faut de la pluie et du soleil pour en voir les coulers."
Be careful, what you wish for, 'cause you just might get it.
I love hate, because I hate love.
You have to be unique, and different, and shine in your own way.
You have to be cruel to be kind.
A real friend is someone, who hates the same assholes you hate.
What matters most is how you see yourself.
Iba mŕtva ryba pláva s prúdom.
I pray the fame will take my life.
What doesn't kill us, only make us angry.
I need it all. The money, the fame, the cars, the clothes.
No pain is forever.
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
I'm livin' my life and I will never lose.
King of what I do.
Môj život je ako status - každý ho komentuje.
Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov.
Prekážky sú k tomu, aby sa zdolávali, nie aby sa preskakovali, či dokonca podliezali.
I'm such a fuckin' lady.
Je mi jedno, či ma ľudia milujú alebo neznášajú - podstatné je len, či si ma všímajú.
Nesnažte sa napodobňovať krásne chvíle, nechajte spomienky spomienkami, nech nestratia svoju originalitu.
I'm not the best, just better than you.
Život je karetní hra, v níž srdce není nikdy trumfem.
Go hard or go home!
Some girls were just born with glitter in their veins.
I tried being normal, but I didn't like it.
Základný rozdiel medzi obyčajným človekom a bojovníkom je ten, že bojovník považuje všetko za výzvu, zatiaľ čo pre obyčajného človeka je všetko požehnaním alebo zatratením.
I'm obsessively opposed to the typical.
It’s never too late to be who you might have been.
Never sacrifice who you are just to make someone else happy.
I don’t like standard beauty – there is no beauty without strangeness.
Create your own visual style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
Happiness can be found even in the darkest of times, when one only remembers to turn on the light.
All you need in this life is ignorance and confidence, and then success is sure.
When I’m good, I’m good…but when I’m bad I’m better.
Success is never final.
I’m tighter than face lifts and flyer than spaceships.
I‘m too fly to be depressed.
To wish you were somebody else is to waste person you are.
Čo ma nikdy nezaujímalo, boli jebnuté názory jebnutých ľudí.
Mňa sa nedá pochopiť, na mňa si treba zvyknúť.
Everyday I see my dream.
Dare to be different.
To be a successfull person, be daring, be first, be different.
Haters only hate the people they can't have or the people they can't be.
I'm gonna always be the best thing you never had.
Veľké myšlienky priťahujú veľké výsledky. Priemerné myšlienky priťahujú priemerné výsledky.
Ignore all hatred and criticism. Live for what you create, and die protecting it.
Čo si vaša myseľ dokáže predstaviť, to dokáže aj dosiahnuť.
I'm in relationship with music.
Refuse to lose. Refuse to be defeated. Refuse to have regrets.
You want to know what scares people? Success.
Love your haters. They’re your biggest fans.
It’s healthy to spend some time alone. You need to know how to be alone and not be defined by another person once in a while.
Being single doesn’t necessarily mean you’re available. Sometimes you have to put up a sign that says ‘Do Not Disturb’ on your heart.
Single is the new marriage.
I won't 'dance to the beat of a track'.
Sometimes I need to be my own friend, because I'm so awesome and everyone else is not.
I am not a girl that could ever be defined.
Life doesn't suck, you just suck at life.
Say what you mean and mean what you say.
Wild hearts can't be broken.
Real women have tattoos.
I'm a soldier to my own emptiness I'm a winner.
Dreaming is believing.
If anyone ever says, you are not great or bullies you or make you feel small, you tell them Lady GaGa believes in me.
A day without internet is like a year without rain.
If you don't have haters, you ain't nobody.
Nenechaj sa uväzniť ľudmi tak ako ťa chcú vidieť, pretože toto je iba tvoj život!
I love the way you hate me.
Don't be afraid to fail. Be afraid not to try.
I'm not insulting you. I'm just describing you.
Život je komédia pre tých, ktorí myslia a tragédia pre tých, ktorí cítia.
Turn your cants into cans and your dreams into plans.
I'm not afraid to walk this world alone.
No matter what anyone else tells me, I'm gonna do whatever the fuck I want.
Well-behaved women rarely make history.
Feed your faith and your fears will starve to death.
Artists never die.
Umenie je úniková aktivita, ktorá nahradzuje pravé ukojenie pohlavného pudu. Umelcova radosť z tvorenia je náhrada úspešnej súlože. Umelec je úchylná, nezdravá osobnosť.
I didn't change, you just never knew me.
You say I'm a psycho like it's a bad thing.
If you walk away and they don't follow you, keep walking.
Do things with passion or not at all.
You have to do stuff, that average people don't understand, because those are the only good things.
Wait for me somewhere between reality and all we've ever dreamed.
I only know my mind. I am mine.
Cesta bez prekážok nevedie nikam.
Be loved but never love.
I don't always live on this planet, but when I do, I don't want to.
I'm not just another brick in the wall.
Stop wishing, start doing.
Winners never quit. Quitters never win.
Doubt me, then watch me.
Music is the new sex.
Success is getting what you want. Happiness is being happy with what you have.
Dávať rady je zbytočné. Múdry si poradí sám a hlúpy aj tak nepočúvne.
Kto chce žiť, nech bojuje, a kto nechce bojovať v tomto svete večného zápasu, ten si život nezaslúži.
If you don't like something, change it. If you can't change it, change the way you look at it.
If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.
(a hlavne! hlavne posrali moje obľúbené you´re both pathetic (s dôrazom na th, kt. ja neviem vysloviť), povedal v dabingu nemožný. Ako náhrada za useless fajn, ale úplne zadupať hento? Skutočne ma to pobúrilo
"Kto ste, aby ste súdili život, ktorý žijem? Viem, že nie som dokonalý - a nežijem, aby som bol. Ale skôr, ako začnete obviňovať, uistite sa, že vaše ruky sú čisté."
"Numbing the pain for a while will make it worse when you finally feel it."
"Where are the people?" resumed the little prince at last. "It's a little lonely in the desert..."
"It is lonely when you're among people, too," said the snake.
"Je lepšie zhorieť ako vyhasnúť."
"Počúvajte, skúsim to s diablom, ktorého nepoznám. Nemôže byť o moc horší jak ten, ktorého poznám."
"Poviem vám, moja generácia otupela a zničila ju moderná pohodlnosť oblbujúcej zábavy. (...) Nikto dnes nemá zmysel pre dobrodružstvo, lebo ho nikto nepotrebuje. Môžeš ísť a požičať si veľké dobrodružstvo hocikedy a okúsiť ho bez rizika. Zjedz si svoje pojebané čipsy, vypi posranú pepsi a odjeb sa do svojej nafučanej postele. Vstaň a choď do školy alebo choď robiť. Nijaké rany ani odreniny. Nijaké jazvy. Musíš vyzerať čo najlepšie a cítiť sa v pohode len preto, že ničím nevytŕčaš z radu, nevymykáš sa z medzí normálnosti."
“You care so much you feel as though you will bleed to death with the pain of it.”
@poke nic si z neho nerob- ten @wayne je iba rozmazlene decko ktore sedi cely den za compom, stale tu vypisuje ake drahe veci ma , aký je úžasný, asi si tim nieco kompenzuje...
Ladies who play with fire, must remember, that smoke gets in their eyes. (Mae West)
Good girls go to heaven, bad girls go everywhere (Mae West)
Múdra žena pobozká, no nemiluje. Počúva, no neverí a odíde skôr, než ju muž opustí (Marylin Monroe)
Give a girl the right shoes and she can conquer the world (Marylin Monroe)
Dogs never bite me. Just humans (marylin Monroe)
Keď nejde o život, nejde o nič.
Ak stojíš pred dvoma rozhodnutiami a nevieš si rady, jednoducho si hoď mincou. Nie preto, že to vyrieši otázku za teba, ale pre ten moment, kým je minca vo vzduchu, a ty odrazu vieš v ktorú možnosť dúfaš.
@tommyy na rozdiel od takých sociek ako si ty, ja si nepotrebujem nič dokazovať ani kompenzovať...na druhej strane vraví sa : podľa sba súdim teba - a ako tak nad tým premýšľam je to pravda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Champion Cynthia
(@mielikki )
"Vy sa na moju ružu vôbec nepodobáte, vy ešte nie ste nič" - povedal im.
"Nikto si vás neskrotil a vy ste si neskrotili nikoho. Ste také ako bola moja líška.Bola iba líškou, čo sa podobala stotisícom ostatných líšok.Ale ja som si z nej urobil priateľku a teraz je jediná na svete."
A ruže boli veľmi zarazené.
"Ste krásne, ale ste prázdne"- povedal im ešte. "Nemožno pre vás zomrieť.Prirodzene, obyčajný okoloidúci by si myslel, že moja ruža sa vám podobá.Ale ona jediná je dôležitejšia ako vy všetky, pretože práve ju som polieval.Pretože ju som dával pod sklený zvon. Pretože ju som chránil zástenou.Pretože jej som pozabíjal húsenice.Pretože ju som počúval, ako sa žaluje alebo vystatuje,alebo dokonca ako niekedy mlčí. Pretože je to moja ruža."
"Keď je človeku veľmi smutno, rád sa díva na západy slnka." (Malý Princ)
"How much I missed, simply because I was afraid of missing it."
“Why do we have to listen to our hearts?" the boy asked.
"Because, wherever your heart is, that is where you will find your treasure.” (Coelho)
"Je nevedomosť blažená, neviem, ale rozmýšľanie tak veľmi bolí, a povedzte mi, čo kedy pre mňa urobilo rozmýšľanie, na aké skvelé miesto ma kedy rozmýšľanie priviedlo? Rozmýšľam a rozmýšľam a rozmýšľam, vari miliónkrát som sa zo šťastia vyrozmýšľal, ale ani raz som sa doň nedorozmýšľal."
(Foer )
toho je moc, moc, moc.
(asi si to idem pozrieť v českom dabingu, aby som vedela, ako to neprekladať
ale v hre sa mi páčilo (tiež skopírované z Bulba) "...You're so cute, you're disgusting!..." Shelly, tam tá meteorologická stanica
(a kašlem na to, že to nie je život motivujúca hláška, proste to bolo vtipné)
a toho sa držím celý život
Pardon, toto ma predsvedčilo ot om, že DP by som ja o pol noci preložila lepšie ako oni (a možno aj zahrala
Alebo potom veci typu: Kdyz zmyzis, budes zmyzelej...
Nejake hlasky z mafie a par citatov o politike
Ak človek nebude od života očakávať veľké veci, naučí sa mať radosť aj z maličkostí.
Smútok netreba zalievať slzami. Pretože všetko čo sa zalieva-rastie
Skúsiť treba všetko, veď žijeme len raz, v dospelosti na hlúposti nebude už čas
Sotva sa preslávi ten, kto sa bojí ťažkej práce
ľudí, a medzi nich chodiť že mám.
Však duši je samota prospešná viac,
ja nechcem svet, ktorým pohŕdam."
Every rose has its thorn.
Be careful, what you wish for, 'cause you just might get it.
I love hate, because I hate love.
You have to be unique, and different, and shine in your own way.
You have to be cruel to be kind.
A real friend is someone, who hates the same assholes you hate.
What matters most is how you see yourself.
Iba mŕtva ryba pláva s prúdom.
I pray the fame will take my life.
What doesn't kill us, only make us angry.
I need it all. The money, the fame, the cars, the clothes.
No pain is forever.
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
I'm livin' my life and I will never lose.
King of what I do.
Môj život je ako status - každý ho komentuje.
Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov.
Prekážky sú k tomu, aby sa zdolávali, nie aby sa preskakovali, či dokonca podliezali.
I'm such a fuckin' lady.
Je mi jedno, či ma ľudia milujú alebo neznášajú - podstatné je len, či si ma všímajú.
Nesnažte sa napodobňovať krásne chvíle, nechajte spomienky spomienkami, nech nestratia svoju originalitu.
I'm not the best, just better than you.
Život je karetní hra, v níž srdce není nikdy trumfem.
Go hard or go home!
Some girls were just born with glitter in their veins.
I tried being normal, but I didn't like it.
Základný rozdiel medzi obyčajným človekom a bojovníkom je ten, že bojovník považuje všetko za výzvu, zatiaľ čo pre obyčajného človeka je všetko požehnaním alebo zatratením.
I'm obsessively opposed to the typical.
It’s never too late to be who you might have been.
Never sacrifice who you are just to make someone else happy.
I don’t like standard beauty – there is no beauty without strangeness.
Create your own visual style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
Happiness can be found even in the darkest of times, when one only remembers to turn on the light.
All you need in this life is ignorance and confidence, and then success is sure.
When I’m good, I’m good…but when I’m bad I’m better.
Success is never final.
I’m tighter than face lifts and flyer than spaceships.
I‘m too fly to be depressed.
To wish you were somebody else is to waste person you are.
Čo ma nikdy nezaujímalo, boli jebnuté názory jebnutých ľudí.
Mňa sa nedá pochopiť, na mňa si treba zvyknúť.
Everyday I see my dream.
Dare to be different.
To be a successfull person, be daring, be first, be different.
Haters only hate the people they can't have or the people they can't be.
I'm gonna always be the best thing you never had.
Veľké myšlienky priťahujú veľké výsledky. Priemerné myšlienky priťahujú priemerné výsledky.
Ignore all hatred and criticism. Live for what you create, and die protecting it.
Čo si vaša myseľ dokáže predstaviť, to dokáže aj dosiahnuť.
I'm in relationship with music.
Refuse to lose. Refuse to be defeated. Refuse to have regrets.
You want to know what scares people? Success.
Love your haters. They’re your biggest fans.
It’s healthy to spend some time alone. You need to know how to be alone and not be defined by another person once in a while.
Being single doesn’t necessarily mean you’re available. Sometimes you have to put up a sign that says ‘Do Not Disturb’ on your heart.
Single is the new marriage.
I won't 'dance to the beat of a track'.
Sometimes I need to be my own friend, because I'm so awesome and everyone else is not.
I am not a girl that could ever be defined.
Life doesn't suck, you just suck at life.
Say what you mean and mean what you say.
Wild hearts can't be broken.
Real women have tattoos.
I'm a soldier to my own emptiness I'm a winner.
Dreaming is believing.
If anyone ever says, you are not great or bullies you or make you feel small, you tell them Lady GaGa believes in me.
A day without internet is like a year without rain.
If you don't have haters, you ain't nobody.
Nenechaj sa uväzniť ľudmi tak ako ťa chcú vidieť, pretože toto je iba tvoj život!
I love the way you hate me.
Don't be afraid to fail. Be afraid not to try.
I'm not insulting you. I'm just describing you.
Život je komédia pre tých, ktorí myslia a tragédia pre tých, ktorí cítia.
Turn your cants into cans and your dreams into plans.
I'm not afraid to walk this world alone.
No matter what anyone else tells me, I'm gonna do whatever the fuck I want.
Well-behaved women rarely make history.
Feed your faith and your fears will starve to death.
Artists never die.
Umenie je úniková aktivita, ktorá nahradzuje pravé ukojenie pohlavného pudu. Umelcova radosť z tvorenia je náhrada úspešnej súlože. Umelec je úchylná, nezdravá osobnosť.
I didn't change, you just never knew me.
You say I'm a psycho like it's a bad thing.
If you walk away and they don't follow you, keep walking.
Do things with passion or not at all.
You have to do stuff, that average people don't understand, because those are the only good things.
Wait for me somewhere between reality and all we've ever dreamed.
I only know my mind. I am mine.
Cesta bez prekážok nevedie nikam.
Be loved but never love.
I don't always live on this planet, but when I do, I don't want to.
I'm not just another brick in the wall.
Stop wishing, start doing.
Winners never quit. Quitters never win.
Doubt me, then watch me.
Music is the new sex.
Success is getting what you want. Happiness is being happy with what you have.
Dávať rady je zbytočné. Múdry si poradí sám a hlúpy aj tak nepočúvne.
Kto chce žiť, nech bojuje, a kto nechce bojovať v tomto svete večného zápasu, ten si život nezaslúži.
If you don't like something, change it. If you can't change it, change the way you look at it.
If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.
I believe in hate at first sight.
asi nie sú také dôležité.
(a hlavne! hlavne posrali moje obľúbené you´re both pathetic (s dôrazom na th, kt. ja neviem vysloviť), povedal v dabingu nemožný. Ako náhrada za useless fajn, ale úplne zadupať hento? Skutočne ma to pobúrilo
"Numbing the pain for a while will make it worse when you finally feel it."
"Where are the people?" resumed the little prince at last. "It's a little lonely in the desert..."
"It is lonely when you're among people, too," said the snake.
"Je lepšie zhorieť ako vyhasnúť."
"Počúvajte, skúsim to s diablom, ktorého nepoznám. Nemôže byť o moc horší jak ten, ktorého poznám."
"Poviem vám, moja generácia otupela a zničila ju moderná pohodlnosť oblbujúcej zábavy. (...) Nikto dnes nemá zmysel pre dobrodružstvo, lebo ho nikto nepotrebuje. Môžeš ísť a požičať si veľké dobrodružstvo hocikedy a okúsiť ho bez rizika. Zjedz si svoje pojebané čipsy, vypi posranú pepsi a odjeb sa do svojej nafučanej postele. Vstaň a choď do školy alebo choď robiť. Nijaké rany ani odreniny. Nijaké jazvy. Musíš vyzerať čo najlepšie a cítiť sa v pohode len preto, že ničím nevytŕčaš z radu, nevymykáš sa z medzí normálnosti."
“You care so much you feel as though you will bleed to death with the pain of it.”
"Always."
atď. atď., je toho veľa...
"Be bold and mighty forces will come to your aid." (Basil King)
Good girls go to heaven, bad girls go everywhere (Mae West)
Múdra žena pobozká, no nemiluje. Počúva, no neverí a odíde skôr, než ju muž opustí (Marylin Monroe)
Give a girl the right shoes and she can conquer the world (Marylin Monroe)
Dogs never bite me. Just humans (marylin Monroe)
Keď nejde o život, nejde o nič.
Ak stojíš pred dvoma rozhodnutiami a nevieš si rady, jednoducho si hoď mincou. Nie preto, že to vyrieši otázku za teba, ale pre ten moment, kým je minca vo vzduchu, a ty odrazu vieš v ktorú možnosť dúfaš.