ja hej ja som plakala ! a mne to nepovedali rodičia ale sesternica..a ja som jej neverila..a plakala som celú cestu domov a ešte aj doma a pokazilo mi to deň (to som tu jediná taká citlivá ??
Ja som od malička vedel, respektíve, tak si ma rodičia vychovávali, že si navzájom kupujeme darčeky, a keď som sa pýtal, ako sa robia deti, tak som asi pól hodnu počúval o opeľovaní kvetov
ja sa vôbec nepamätám na deň kedy som to zistila, alebo je to asi tak pretože moji rodičia svoju rolu ježiška zahrali tak zle, že som tomu nikdy neverila a možno že to bolo v ten deň keď som zistila že za Mikulášom sa skrýva náš známi -_o
ja som prisiel na to, ze darceky nenosi jezisko este uplne v skorom veku, a v podstate mi to bolo jedno pamatam si, ze ked som este na zakladnej povedal kamaratom, ze darceky nenosi jezisko ale rodicia, asi tyzden na mna nadavali, nechceli sa so mnou hrat a hovorili ze klamem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale neviem.... keď som bola menšia, tak mali pre mňa Vianoce väčšie čaro proste.. teraz je to už také oničom celé