takze mam 14 rokov a pred 5 rokmi sme sa pristahovali do dediny..a predtym som byvala v meste ... nemohla som si v dedine na nikho zvyknut az potom som si nasla par kmaratov..ale neni su to nejaki super kamosi to len tak aby sa nepovedalo.. jaa tu nechce
uff tak zacnem najprv uprimnou sustrastou, hoc to bolo us davnejsie, cloveka to strasne rani , dostane do kolien a viem ze sa total zmeni cely chod domacnosti..
..viem ake to je na dedine , stale ti isti ludia , nic nove , ale odjakziva byvam v meste, som mestske dieta takze fakt neviem , tuna je vela ulic, panelakov, takze obcas sa bojim vyjst von len vyniest smetie lebo ma hned prepadne x ludi ale ved pojdes na strednu , tam si najdes nove kamratstva
aale ne..vies nie je to take jednoduche,ako si to predstavujes,mozno by ajtvoji rodicia chceli byvat v meste,len sa to neda...nemala by si na nich tlacit,ved to uz nejako prezijes
ale ne vážne hey? ja som sa tiež presťahovala s mesta na dedinu pred 8 rokmy, začiatky boli tiež hrozné, ale za niekoľko mesiacov som si našla v poho kamarátov, skús sa zamylsieť nad sebou , nie je možné aby na dedine boli len samí hlupáci a ty jediná normálna a tiež nieje možné aby si za 5 rokov čo si tam nestretla nikoho v pohode...myslím že chyba nebude v tom že bývaš na dedine.....
Tak skús byť v kontakte s tými kamarátmi z mesta, aj ked bývajú od teba dalej, môžete si písať e-maily, cez icq, telefonovať a isto by sa dalo, že by ste sa aj občas stretli.
Jednoznačne by to bolo lepšie, ako nemať žiadnych kamarátov.
uz som byvala aj tam aj tam aktualne byvam v meste..ale radsej by som sla na dedinu mesto je take velke sa v nom bojim trocha niekedy no trocha dost nekedy ..na dedine ked idem babke to uz poznam vsetko a praveze tam mam viac kamosov..sice na tej dedine kde som byvala je dost starych ludi ale to si zvyknes za 5 rokov co ti jebe??? .. ..si neni komunikativna abo co
Nepustia ťa na intrák? No keď sa hlásiš na školu v najbližšom meste, tak nie je dôvod, aby si bývala na intráku. Môj brat, aby vypadol z domu, prihásil sa na školu v meste vzdialenom 100km.
Ak by ale internát predsa nepripadal do úvahy, na strednú budeš predsa chodiť do mesta a tam si nájdeš nových priateľov. Možno budeš môcť raz za čas prespať u kamošky. A možno si tam nájdeš chalana
lenzee ta moja dedina je hrozne mala ...je tam asi 100 obyvatelov z toho same babky.. a je tu asi 20 deciek...jednoducho ja s tu so seckymi bavim..ale ani enivm s kim mam ist von..vobec sa mi tu nepaci to ej to..najradesj by som zasala uplen novy zivot.. lenze ja som uz prihalsen ana strednu kde ani necem ist ..takze na intrak uz ani enmozem
hmm mozes to mat tazke ale ...... pochop zasa aj to, ze su deti ktore by si ot s tebou aj vymenili a zasa nemsies pisat a vraviet si, ze je ktebe zivot kruty, .... toto nema este nic s krutostou to mi ver zachvilku budes mat 15 pojdes na strednu alebo uz si? budes chodit mozno do mesta a ak by tak dalej tak aj na internat a budes v meste a potom okusis ako to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
..viem ake to je na dedine , stale ti isti ludia , nic nove , ale odjakziva byvam v meste, som mestske dieta takze fakt neviem , tuna je vela ulic, panelakov, takze obcas sa bojim vyjst von len vyniest smetie lebo ma hned prepadne x ludi ale ved pojdes na strednu , tam si najdes nove kamratstva
ja len tolko, zelam hoodne zdaru
Jednoznačne by to bolo lepšie, ako nemať žiadnych kamarátov.
Ak by ale internát predsa nepripadal do úvahy, na strednú budeš predsa chodiť do mesta a tam si nájdeš nových priateľov. Možno budeš môcť raz za čas prespať u kamošky. A možno si tam nájdeš chalana
No držím palce, nech sa ti to nejako vyrieši