Ste nešťastný, keď nie ste zamilovaný? Kvôli tomu všetkému hneď začnete chodiť s prvým kto Vás o to požiada?Predpokladate, že ak nemáte partnera, že niečo nie je v poriadku, že je to vaša chyba, lebo ste škaredý a pod. Či ako to je celé u Vás???(vačšinou
chodiť s niekým, len aby som nebola sama? určite nie..
som sama už vyše 2 roky ale nie preto, že by ma nikto nechcel, ale preto, že ja nechcem tých, čo chcú mňa a mne to nikdy nevyšlo s tými, čo som chcela ja ich..
a radšej budem sama, ako by som mala byť s tým, koho neľúbim..
áno, áno, nie, v podstate, ale povedala by som to inak. a nemyslím, že by ľudia mali až taký problém si to priznať. a čo má byť pravda alebo mýtus? že existuje aspoň jeden človek, na ktorého to sedí?
Som nešťastný, keď nie som zamilovaný. Kvôli tomu všetkému hneď začnem chodiť s prvým, kto Ma o to požiada. Predpokladám, že ak nemám partnera, že niečo nie je v poriadku, že je to moja chyba, lebo som škaredý a pod. Málokedy si to priznám.
tiež súhlasím so sasi2680 lebo ja som asi samotár .. mal som jednu priateľku a aj s tou som sa rozišiel asi po troch mesiacoch lebo nejak som to nevnímal tak že je to správne a tak no.. ako chodiť z niekým nie je isto zlé ale nejak ma to k tomu neťahá.. možno trošku niekedy.. inak pohľadný som tiež ma kopu báb očumuje ale čo už no
Priatelka mi skutocne chyba, za svojich 19 rokov som nemal poriadny vztah, pretoze som stale nenasiel tu pravu. Resp. jednu som nasiel, ale byva daleko..chcem len, aby bola normalna, skoro vsetky, ktore poznam su pre mna dievcata uz skazene a tych par normalnych ma chcu za najlepsieho kamarata...vseobecne spolocnosti sa vyhybam, vyberam si tu svoju. Ale verim, ze raz to pride
Mne momentalne praveze vyhovuje to ze s nikym nechodim a citim sa tak lepsie teraz. Sice su aj take dievcata ktore dost casto striedaju chlapcov, len preto aby mohli povedat ze s nim chodili, moj pripad to nie je a neviem co si tym chcu dokazovat.
Ja som mala priatela s kt. som sa rozisla ... a vsetci mi hovorili ze budem robit aj nemozne aby som koho kolvek zbalila aby som nesmutila za tym .. a nieje to tak ..dala som sancu inemu chalanovi .. a sme spolu za chvilku uz 5 mesiac.. takze nieje to vzdy tak ze len chceme niekoho mat.. mozno niekoho mat potrbujeme.. a netreba len cakat ze sa objavi sam od seba.. treba otvorit oci a mozno prave ten na kt. by ste nepovedali je clovek kt. vas dokaze spravit stastnou .. je to individualne..niekto potrebuje blizkost cloveka..niekto sa len zahava..a niekto radsej bude sam .. a kazdy den mat niekoho ineho ..zalezi vela od povahy ..
Ja som naprikald este s nikym nechodila,ale nikdy to neberiem tak že som sama.. vacsinou mam vzdy niakeho takeho kamarata chlapca, ktoreho mam tak inak a viac rada ale nikdy snim nechodim. tuzim po normalnom vztahu,ale akosi to nikdy nevychadza z roznych dovodov. Byt volnym a nezadanym je samozrejme uzastne a je to vyhoda, ale ja osobne musim mat vzdy niekoho vyhlaidnuteho,niakeho dobreho kamarata alebo niekoho podobneho muzskeho pohlavia, ku ktoremu citim aj fyzicku aj psychicku pritazlivost. technicky som teda slobodna stale, ale v podstate vzdy niekomu patri moj zaujem viac...a aj ked su to len kamaratstva, cize tu neexistuje nieco ako ze kopacky a rozchod,vacsinou aj to sa zvykne skoncit. napriek tomu si myslim ze tieto kamaratstva su hlbsie a vyznamnejsie ako vztahy dievcat,ktore menia chlapcov kazdy druhy mesiac.
Ja nikoho nemam uz dobrych par mesiacov ale velmi nepociujem ze by som niekoho potreboval ale niekedy mam take stavy ze by som fakt potreboval niekoho a hlavne ked vecer pijem a po takych 2ch hodinkach to pride .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
som sama už vyše 2 roky ale nie preto, že by ma nikto nechcel, ale preto, že ja nechcem tých, čo chcú mňa a mne to nikdy nevyšlo s tými, čo som chcela ja ich..
a radšej budem sama, ako by som mala byť s tým, koho neľúbim..
Ak s niekým tak preto, že...