v bratislave to tazko, stalo sa ze ma bezdovodne zbili v noci, mame tu asi 1000 bezdomovcov, a ked som minule hladal vecierku na Vlcom Hrdle s kapucou na hlave, ludia normalne odomna odstupovali, lebo si mysleli ze som daky fetak, geto normalne
Cez deň je to úplne v pohode, no večer, hlavne piatky a soboty, riziko stúpa, vtedy sa všade po meste potulujú podnapité vyholené hlavy, feťáci a iné živly.
Paradoxne prejsť za za denného svetla ovešaná elektronikou a kabelkou po Luníku IX. nie je problém, deti sa dokonca zdravia; v Starom meste sa ma po zotmení pokúsilo zopár solventných starších pánov naložiť do auta..
Jednoznačne najhoršie je Sídlisko KVP (Kokoti v panelákoch), neuveriteľná koncentrácie sedlače.Nechodím tadiaľ, ak nemusím, nepotrebujem počúvať (v utorok napoludnie), ako by mi náhodný okoloidúci "šturil do riti, ta ňe?".
@narazuvzdornaa No tak za to ja mám strach už na Jedlíkovej pri internátoch keď idem z nákupu v Optime, predsa, len Luník je odtial len cca. 700 metrov vzdušnou čiarou
Ale raz by som si prešiel autom IXtku...adrenalín a zadarmo.
@pernik hej, tamto je nepríjemná lokalita, ale z L9 fakt nemám negatívnu skúsenosť.Strašne by ma zaujímalo, ako to vyzerá vnútri tých farebných kontajnerov, čo im pristavili..
no ja byvam na kuklovskej v karlovke a sice to neni daka fetacka cst ani nic, po 20hodine nevychadzam z domu, lebo tam pocut samych ozranov ako rozd.bavaju secko na okoli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@sasi2680 do ktorých?
Paradoxne prejsť za za denného svetla ovešaná elektronikou a kabelkou po Luníku IX. nie je problém, deti sa dokonca zdravia; v Starom meste sa ma po zotmení pokúsilo zopár solventných starších pánov naložiť do auta..
Jednoznačne najhoršie je Sídlisko KVP (Kokoti v panelákoch), neuveriteľná koncentrácie sedlače.Nechodím tadiaľ, ak nemusím, nepotrebujem počúvať (v utorok napoludnie), ako by mi náhodný okoloidúci "šturil do riti, ta ňe?".
Ale raz by som si prešiel autom IXtku...adrenalín a zadarmo.
Do Myslavy omnoho radšej tadiaľ, než cez KVP.