Mam taky problem... tazko sa mi davaju na javo city, je mi tazke povedat mam ta rada, toto ma ranilo, chybas mi, preco si ku mne taky zly, cem byt s tebou.. niekedy by to naozaj velmi ulahcilo situaciu ale ja to proste nedokazem zo seba dostat von . Mr
suhlas so 6. a 7. ...ale nemusi to tak byt proste niektori ludia beru ohlad aj na milion veci okolo toho ako by to dopadlo a podobne... a niektori zas nie.
no hej, moze tam byt viacero faktorov, netvrdim, ze to musi byt tym, ale som toho nazoru, ze ked clovek najde toho "svojho", je to jedno telo, jedna dusa a vyjadrit take malickosti, ze co k nemu citis, by nemali byt problem
asi si nikdy nebola naučená hovoriť o svojich citoch, alebo si myslíš, že keď ich povieš tak sa ti vysmejú... omyl. Vždy je dobré sa nad tým nepozastavovať čo si kto myslí a lepšie je povedať... a či už bude dobrá reakcia alebo zlá, uvidíš neskôr a tak budeš vedieť aj na čom si ty, nielen ten druhý....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zrejme to nebola ta prava, ked sa mi to tak tazko davalo zo seba. ak aj vobec davalo.
keby to bola spriaznena dusa, asi s tym problem nemas ani ty, ani ja
Alebo možno máš nejaký podvedomý blok.