Ahojte Pred týždňom a pol sa mi stal menší úraz. Mám prasklinu v členku, bolesti a ťažký výron členka. Zatial mám ortézu a mesiac pokoj od telesnej. O týždeň máme ísť zo školy na 4 - dňový turistický výlet, na kt. budeme min. 4 hod denne chodiť. Myslít
@laurikaaa No len s tým rozdielom, že ten výlet alebo ako to nazvať je povinný preto zvažujem, že pôjdem namiesto zháňania sa po papieroch z chirurgie.
ja byť tebou nikam nejdem, bála by som sa, že to bude ešte horšie. behala som dva mesiace s obviazaným členkom a to som ho mala iba narazený. či ti nestačí to, čo s ním máš už teraz?
tak asi keď si ospravedlnená na telesnú, zoberú to do úvahy aj keď je ten výlet povinný a nebudú ťa tam týrať, keď máš prasklinu, bolesti a ťažký výron členka, nie?
dolieč si to poriadne a potom behaj kade chceš
kedže ide o ťažký výron členka, URCITE NIKAM NECHOD ... po takomto uraze sa min týždeň leží, a niekoľko týždňov sa dáva kľudová poloha a šetrenie nohy ako sa len dá ... a odporúčam ti aby si si vybavil rehabilitácie cez lekára, inak ťa čaká to čo mám ja s jedným členkom (lebo som bola krava a miesto niekoľkotýždňového oddychovania som behala kade tade) - bolesti v členku pri dlhšom chodení alebo pri športe, napuchnutý členok večer, napuchnutý a boľavý členok pri zmenách počasia - čo v tomto podnebnom pásme je takmer stále - stuhnutý členok ráno a po dlhšom pobyte členku v rovnakej polohe (alias neprejdeš po schodoch kým to poriadne nerozcvičíš), spuchnutý členok po viac-hodinovom sedení za stolom (za počítačom, kdekoľvek) .... ale ak si myslíš, že to dáš, tak sa pokojne na tie hory vyjdi, možno ani nebudeš za ostatnými zaostávať, ale určite si vezmi masť na natieranie členku a bandáž na stiahnutie počas chôdze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Narážala som nato, že keď nemáš cvičiť tak nemáš asi chodiť ani po horách najbližší mesiac ty Retro -.-
dolieč si to poriadne a potom behaj kade chceš