Členovia netradičných cirkví, spoločenstiev... sú tu nejakí?
Ahojte,
spolu s kamarátom som sa pustila do dlhodobého kvalitatívneho výskumu, ktorý by mal nazrieť do menšinových náboženských spoločenstiev, združení atď. a trochu si ich priblížiť, dozvedieť sa o nich niečo nové.
@melipe230f nemyslím, že o pár rokov ľudia prestanú v niečo veriť a tiež mi to príde zaujímavé z toho psycho-sociologického hľadiska, pretože to je vec o ktorej skoro nikto nič nevie, jedine ak by bol sám členom a vtedy sa častokrát stáva, že vec vníma veľmi subjektívne...o tom prečo deti šikanujú spolužiakov alebo prečo ľudia páchajú samovraždy už bolo veľa sociologických výskumov a veľa sa o tom napísalo, ale náboženstvá ostávajú stále tajomné, a keď už, tak máme o nich informácie z propagačných materiálov a oficiálnych stránok a to je neosobné, z toho sa nedozviem ako to prežívajú ľudia, ktorí v tom fakt žijú
Mamina kamaratka od narodenia ateistka sa dala v 45 do adventistov 7. Dna a tvrdia o sebe ze len oni ziju podla Jezisa,ze ostatne cirkvi maju vela tradicii vymyslenych, oni myslim ani vianoce neoslavuju a organizuju kluby zdravia,kde maju prednasky o zdravej vyzive, odmietaju alkohol, a Jezis podla nich pil len hroznovu stavu,a cakaju na 2. Prichod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Možno trochu otrepané ale k tomuto sa to podľa mňa hodí