Trápi ma to, že neviem, ako sa budem učiť na maturitu, keďže osoba, ktorá mi s tým mala pomôcť, sa neskutočne zmenila a vlastne mi zlomila srdce (aj keď som si to zaslúžil).
trápi ma ,že ešte sa mi treba veľa učiť a vôbec sa mi nechce
a teší ma myšlienka na ďalšie dni...bude voľno kvôli maturám,idem k babke piatok,v sobotu idem na narodeninovu oslavu,v pondelok do BB ,v juni do prahy, v auguste na dovolenku ...a tak ..pri živote ma držia asi len nadchádzajúce udalosti
Trapi ma, ze frajerovi sa nedari az tak robit skusky aj ked ucenim stravil vela casu, na druhej strane ma tesi, ze mne skusky celkom idu tento semester a tesi ma, zefrajera mam a ze sa lubime konskou laskou
Trapi ma, ze sa z jednej osoby stava uplne egoisticke arogantne hovado, ze mam blby tyzden v skole, ze frajer ma poobednu, ze nevyzeram tak, ako by som chcela, a najviac ma trapi, ze by som s tymito "ze" mohla pokracovat dalsich 10 minut...
teší že som spoznala tento týždeň uplne skvelých ludi..
teší že príde moja naj kamka konečne domov..
teší že mam skúšku za sebou
trápi ,že sa musím učiť až do utorka..
trápi, že už nechápem chlapom
trápi, že s kamošom to stále není ok
trápi, že neviem čo cez leto.. kde robiť.. či ostať tu či kde..
tesi ma, ze niektorych ludi tesi, co robim a ze zajtra si rano poriadne zasoferujem (a v ba budem nadavat zas a urcite nebudem mat kam zaparkovat, tak pojdem domov radsej a trapi ma to, ze ma boli chrbat
Teší ma,
-čoskoro vysvedčenie v ruke
-najlepšia kamarátka mi dodáva enerdži
-najlepší muž na svete ma núti byť dobrou
-čoskoro víkend a posteľ :3
-zajtra budem mať zas veeľa zmrzliny
-maminka sa už na mňa nehnevká
všetko ma teší, všetko všetko všetko. Dobrý život proste...
trápi ma trochu, že sa ten chrobák s pavúkom tu už naťahujú hodinu, ale ja im to nechcem prerušiť, lebo veď to je predsa príroda.
a teší ma, že som prežila prekrásny farebný deň a som rozkošne unavená a mám skvelý život a zajtra budem s výnimočným človekom a dostanem objatia a úsmevy a slová a dotyky, ktoré ma nabijú ďalšou úžasnou energiou!
teší ma, že na piatej hodine som konečne už nebola za najväčšieho medveďa a že som si včera dobre ostrihala ofinu, že sa niekto opakoval s mojim nápadom vkladať v robote na stránku prílohy, zatiaľ čo mám stránku nastavenú na podivný jazyk, takže sa tam popis "príloha" ukáže v tom podivnom jazyku, že zajtra nebude veľa roboty a konečne ostrihám kolegyňu a trápi ma to, že druhá sa teraz zľakla a nechce sa mi dať ostrihať a to, že mi došla slanina a to, že musím dať ešte variť zemiaky a nechce sa mi
Trápi ma, že si nerozumiem s novým spolubývajúcim.
Teší ma, že už o pár dní sa sťahujem preč
Trápi ma, že mi učenie dlhového financovania vôbec nejde a vyučujúci ma nemá rád.
Teší ma, že ak ho aj nedám, mal by som o rok len jeden predmet ... Ale ja ho dám!
Trápi ma, že už o pár dní mám dôležitý pracovný pohovor.
Teší ma, že ak sa mi podarí, budem mať skoro 3 krát taký plat, ako doteraz... a ak sa nepodarí, budem mať kopec času na cestovanie
Trápi ma zdravie a že som nejako začal priberať...
Ups, a neviem nájsť nič, čo ma na tomto teší
Ale teší ma, že si pôjdem onedlho zase skočiť z mosta!
trápi ma, že som si všetko nechala na poslednú chvíľu a teraz nestíham a stresujem a možno budem opakovať štátnice, no nechce sa mi aj tak...
a tešia ma dve osoby.. za to že sú a že na mňa myslia
teší ma, že v práci mám čoraz stabilnejšie miesto, s kolegami fajn, s nadriadenými ani nehovorím... a že s frájom to klape aj keď sa občas pre dačo povadíme.
netrápi ma nič, iba štve, že u určitých ľudí vo firme to viazne a potom pravá ruka nevie, čo robí ľavá, no a samozrejme kto si to odserie?
Tesi ma ze posledne 2 dni sa citim uplne super psychicky a je mi ňuňavo a vsetkych lubim a trapi ma ze mozno dostanem super pracu a ja som hlupe a nic neviem ale vsak snad sa doucim
Tesi ma, ze mam konecne cas na seba samu, na ucenie.
Trapi ma, ze sa nemam v blizkej buducnosti na co tesit, ze nemam zmysel zivota, ze nemam domov a v lete kde byvat, trapi ma, ze neviem, ci ostanem na skole. A ze vlastne neviem co so zivotom a ze mam asi nejaku krizu. A ze neviem zaspat a zajtra mam opravny zapocet a ked go nedam, tak prenasam
trapi ma ze kazdy neuznava moj odbor a moji spoluziaci ma nemaju radi a otca obtazuje ze mi ma posielat vyzivne tak rozmyslam ze skoncim so skolou a budem pracovat. proste kvoli tymto dovodom ma demotivuje sa dostat do dalsieho rocnika. a tesi ma ze kazdym dnom je moj zivot kratsi.
momentalne ma traaaapia statnice ale ze ultramegamoc. a to ze som uz dva tyzdne nevidela najsamdoko osobu na svete.
a tesi ma ze takto o mesiac uz budem niekde uplne inde a ze zajtra uvidim najsamdoko osobu na svete
trápi ma že sa mi veľmi veľmi nechce učiť ale musím aj keď teplotujem
a teší ma že o dva týždne už bude po všetkom čo sa školy týka a budem veľa spať a variť a piecť a brigádovať a čítať a cestovať a fotiť a turistikovať a všetko bude super a dobré a fajn :happy:
veľa ľudí trápi učenie,bohužiaľ som v tom aj ja,o týždeň mám štátnice a mám pocit,že nič neviem,to ma trápi úplne najviac
a teší ma,že som šťastná okrem tých štátnic,že idem o 2 týždne domov a najviac ma teší,že som dostala pracovnú pozíciu o ktorej som už dlho snívala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Teší ma, že som zdravý a mám super kamarátov.
a teší ma myšlienka na ďalšie dni...bude voľno kvôli maturám,idem k babke piatok,v sobotu idem na narodeninovu oslavu,v pondelok do BB ,v juni do prahy, v auguste na dovolenku ...a tak ..pri živote ma držia asi len nadchádzajúce udalosti
a netesi ma momentalne nic
Tesi ma 9gag.
A tesi ma, ze mam najlepsieho muza pod slnkom, ktory mi neskutocne pomaha.
tesi ma moja buducnost
že mi príde na víkend sestrokámka
že mi profák neodhalil že seminarku som nepisala ja
že budem dlho spinkať
a pri tomto všetkom čo ma teší som aj zabudla čo ma trápilo
Neteší ma veľa práce a roboty a že nemám penis, ale vadžajnu.
A som hladná, ale zo stresu sa neviem najesť.
A tesi ma..hm..ze uz len 2 dni skoly a mam volno
teši: všetko ostatne
teší ma môj priateľ
a trápi ma dosť vecí, aj keď sama ani neviem, že čo.. tak len teda dúfam, že to čoskoro prejde
teší ma cigareta na balkóne a že sa osprchujem.
teší že príde moja naj kamka konečne domov..
teší že mam skúšku za sebou
trápi ,že sa musím učiť až do utorka..
trápi, že už nechápem chlapom
trápi, že s kamošom to stále není ok
trápi, že neviem čo cez leto.. kde robiť.. či ostať tu či kde..
-čoskoro vysvedčenie v ruke
-najlepšia kamarátka mi dodáva enerdži
-najlepší muž na svete ma núti byť dobrou
-čoskoro víkend a posteľ :3
-zajtra budem mať zas veeľa zmrzliny
-maminka sa už na mňa nehnevká
všetko ma teší, všetko všetko všetko. Dobrý život proste...
a teší ma, že som prežila prekrásny farebný deň a som rozkošne unavená a mám skvelý život a zajtra budem s výnimočným človekom a dostanem objatia a úsmevy a slová a dotyky, ktoré ma nabijú ďalšou úžasnou energiou!
čo ma neteší? môj žalúdok a vlastne celá tráviaca sústava ma neteší..
a čo ma teší? neviem...
Teší ma, že už o pár dní sa sťahujem preč
Trápi ma, že mi učenie dlhového financovania vôbec nejde a vyučujúci ma nemá rád.
Teší ma, že ak ho aj nedám, mal by som o rok len jeden predmet ... Ale ja ho dám!
Trápi ma, že už o pár dní mám dôležitý pracovný pohovor.
Teší ma, že ak sa mi podarí, budem mať skoro 3 krát taký plat, ako doteraz... a ak sa nepodarí, budem mať kopec času na cestovanie
Trápi ma zdravie a že som nejako začal priberať...
Ups, a neviem nájsť nič, čo ma na tomto teší
Ale teší ma, že si pôjdem onedlho zase skočiť z mosta!
a teší ma, že mám vybavené ubytko v Prahe, a zariadený aj odvoz na skúšky, čiže sa s tým nebudem už musieť stresovať
a tešia ma dve osoby.. za to že sú a že na mňa myslia
ešte viac ma teší môj frajer
a trápia ma momentálne okrem problémov v rodine jedine obavy, čo keď to nevýjde (rozhýbanie sa) tak, ako si predstavujem...
no a matura ale to sa dajak utrepe...
netrápi ma nič, iba štve, že u určitých ľudí vo firme to viazne a potom pravá ruka nevie, čo robí ľavá, no a samozrejme kto si to odserie?
Trapi ma, ze sa nemam v blizkej buducnosti na co tesit, ze nemam zmysel zivota, ze nemam domov a v lete kde byvat, trapi ma, ze neviem, ci ostanem na skole. A ze vlastne neviem co so zivotom a ze mam asi nejaku krizu. A ze neviem zaspat a zajtra mam opravny zapocet a ked go nedam, tak prenasam
a tesi ma ze takto o mesiac uz budem niekde uplne inde a ze zajtra uvidim najsamdoko osobu na svete
Tesi ma moj psik lebo je najviac doko a kaka tam kam ma a obcas sa aj vycika kam ma a tesi ma, ze zajtra pride frajko! Jupiiiiii!
Teší ma, ja som Peťo.
Trápi ma že deti v Afrike si nemajú kde nakúpiť.
teší, že sa z nej vrátim
a tesi ma ked si najdem cas na seba a opijem sa
a teší ma že o dva týždne už bude po všetkom čo sa školy týka a budem veľa spať a variť a piecť a brigádovať a čítať a cestovať a fotiť a turistikovať a všetko bude super a dobré a fajn :happy:
teší ma, že už takto za týždeň bude po všetkom a začnú mi strašne dlhé prázdniny.
teší ma to, že za cca 2,5-3 hodinky príde pu domov a budeme si spolu mraučať v postieľke, nenávidieť svet a pozerať supernatural 8)
a teší ma,že som šťastná okrem tých štátnic,že idem o 2 týždne domov a najviac ma teší,že som dostala pracovnú pozíciu o ktorej som už dlho snívala