Idem do posledného ročníka na strednej a s tým súvisí aj výber VŠ .. teraz som nejak zneistela, čo chcem ísť študovať ..pôvodne to bolo prekladateľstvo..ale tým som si nie úplne istá..mám seminár z AJ,NJ, GEO a NOS-ky...čo by som mohla študovať?
co by si mohla studovat ? co chces. Seminare nezavazia, aj tak v skole chcu ine veci ako na prijimackach. Takze teoreticky mozes ist este studovat hocico. ak si si ista tym prekladatelstvom pocula som vraj velmi dobry a perspektivny odbor maju v Presove. Prekladatelstvo pre europske institucie.
nicim si nebudes uplne ista, vzdy bude nejake proti, ak chces prekladatelstvo, tak kludne, to som chcela aj ja, kym som sa nevybrala umeleckejsim smerom. idem tiez do stvrtaku a mam vybratu zatial dve skoly, jednu ktoru chcem a jednu do istoty
ja som tiez teraz v poslednom rocniku...nenechaj sa odhovorit od toho co chces ..konec koncov idu tu o tvoj zivot ..stoj si za svojim ..ked chces to prekladatelstvo a idu ti jazyky tak za tym chod...a podla mna ta neistota je normalna
Prvý ročník na strednej? Ja idem do druháku a stále neviem čo pôjdem študovať po strednej ver mi, máš čas si ešte zvoliť výšku u nás sú seminárky až od tretiaku, takže mám ešte chvíľočku čas
Presne tak, semináre ti moc nezavážia na tom. Síce je pravda, že s takýmito predmetmi napríklad na medicínu je dosť od veci, ale prečo nie. Bude to komplikovanejšie ale hlavne si vyber to, čo ťa baví a má aké také uplatnenie. Ak ťa bavia jazyky napríklad cestovný ruch...?
@lucina223 ona písala že ide do posledného, nie do prvého
no a k veci, rada by som poradila, ale momentálne mám presne rovnaký problém, akurát mám ešte rok čas....ale semináre už treba teraz, takže som v prdeli...
cestovný ruch sa dá studovat na umb v bystrci na ekonomickej fakulte a chcu tam primacky matiky ekonomiky a aj iank neviem aky cestovny ruch mas na mysli - myslim ze geo ti tam velmi nepomoze - skor ta nos a jazyky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no a k veci, rada by som poradila, ale momentálne mám presne rovnaký problém, akurát mám ešte rok čas....ale semináre už treba teraz, takže som v prdeli...