Už ste sa niekedy zamýšľali nad otázkou či Boh existuje??? A ak hej tak či je chlap, žena alebo nejaký hermafrodit???Keby bol žena určite by nám "nedarovala" náš sviatočný týždeň, alebo taký strašný pôrod...
ak existuje boh, tak to podla mna v prvom rade nie je ziaden clovek, ale nejaka energia alebo co a je bezpohlavny, tak ako je bezpohlavna dusa cloveka.
je to piča alebo kokot. alebo inak nieco multimedialnejsie skurvena pičovina.
BOH neexistuje a aj keby existoval určite NIE JE ŽENA. Lebo ženy maju nejaku priblblu logiku a zmyšlanie. ale NEEXISTUJE nadlucka bytost ktorej niektory ludia nadavaju BOH.
a k dalsim prispevkom sa odmietam vyjadrovat lebo by som sa zas hadala a nechce sa mi lebo niektore take dristy co su tu napisane ze az nechapem jak to moze vobec niekto nieco take povedat. (a viem ze slovencina ta to dobra jazyka za pat som tatar ale drtim na skusku v rustine takze prepata som sorrac)
Heh, zom si myslel, ze to ludia bud brat ako vtip, ale zacali sa tu zas seriozne hadat, naco vobec prispevate, ked chcete len nadavat?
Ale vyjadrim sa aspon k tym lesbam a gayom - heh, ako keby mohli za to, ze su tepli, ze? To, ze je niekto z tych 4% percent obyvatelstva, vobec neznamena, ze ide automaticky do pekla, to je cista blbost.
A poprosim Grietushu, aby si opravila hodinky, lebo jej asi zastali
mne je to prt platné, keď niekto nieje veriaci a absolútne nechápe tým drístom čo sú napísané v biblii tak prečo by sa mal strachovať nad tým čo bude po jeho smrti? (sorry ale teraz sa neviem zmôcť na lepšie sformulovanie vety a argumentáciu) a ešte sa nájde kopu veriacích homosexuálov majú asi vlastné teórie, choreeeeeeeeeee!!!!
a poznámky typu: ten kto nadáva na bibliu je debil si môžte strčiť viete kam
neviem čo sa múdrosť sa tu ozvala ale asi jej nedošlo že ani polovica ľudí čo sa tu vyjadrila to nemyslí vážne, ale niekedy inteligencia fakt brzdí
50 - tie 4% som pouzil len tak, aby bolo jasne, koho myslim Ja viem, ze statistiky klamu A my veriaci sa nestrachujeme, co bude po smrti, my sa na to tesime, to je mierny rozdiel Homosexual nemoze za to, ze je homosexual, myslim tych homosexualov od narodenia, za sexualnu orientaciu sa do pekla nejde urcite, takze veriaci homosexual nie je ziadna zvlastnost (aj jeden moj kamos je), ide len o to, co s tou svojou orientaciou urobi
53. no ani my neveriaci sa nestrachujeme Ja mam postoj, ze nebude nic, tak nech si tento zivot uzijem a nebudem zit podla nejakych pravidiel, a nakoniec z toho nebudem mat nic
no jj ze uvazovala ale co tak napr. na dokaz poznas tu modlitbu otce nas to je dost jasny dokaz ze je to muz!!!no tak zacni uvazovat a verim v Boha inak by sme tu predsa neboli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Inak taka tema tu uz je aspon trikrat
Kamikla-porozmyslaj nad prapodstatou Boha...myslis ze to je stary dedko (alebo babka) ktory/a sedi na mraciku s carovnou palicou ci co?
panecku, deti, chodte spat
ked to je duch tak ako to moze byt zena/muz/hermafrodit?
otazky ktore boli polozene z recesie mi nejak nesedia vo fore, ale nechce sa mi to mazat
vyjadrujte sa dalej, no...
a Tysha: na takom niecom sa nezhodneme nikdy, vzhladom na to ze nas je tu dost vela
a co ze si sa ty dohodla? ved...na to treba nadpolovicnu vacsinu...
co keby sme sa dohodli, ze neexistuje napr. susenejablko? Prestane existovat?
tu neide o to ci existuje, ide len o to, ako sa dohodneme...
Ja som si povedala,že neni, tak neni a hotovo!
a prepac ze som ironicky a hnusny, to sa mi len chce spat...
no, kto je tu vacsi sef?
Inak chudak Boh, co ak sa vacsia cast dohodne, ze neeexistuje? No nechcel by som...
Dungeo-dakujem, ze volis jednotku...
Tysha-nedas, nedas...a co?
BOH neexistuje a aj keby existoval určite NIE JE ŽENA. Lebo ženy maju nejaku priblblu logiku a zmyšlanie. ale NEEXISTUJE nadlucka bytost ktorej niektory ludia nadavaju BOH.
37.
a k dalsim prispevkom sa odmietam vyjadrovat lebo by som sa zas hadala a nechce sa mi lebo niektore take dristy co su tu napisane ze az nechapem jak to moze vobec niekto nieco take povedat. (a viem ze slovencina ta to dobra jazyka za pat som tatar ale drtim na skusku v rustine takze prepata som sorrac)
Ale vyjadrim sa aspon k tym lesbam a gayom - heh, ako keby mohli za to, ze su tepli, ze? To, ze je niekto z tych 4% percent obyvatelstva, vobec neznamena, ze ide automaticky do pekla, to je cista blbost.
A poprosim Grietushu, aby si opravila hodinky, lebo jej asi zastali
mne je to prt platné, keď niekto nieje veriaci a absolútne nechápe tým drístom čo sú napísané v biblii tak prečo by sa mal strachovať nad tým čo bude po jeho smrti? (sorry ale teraz sa neviem zmôcť na lepšie sformulovanie vety a argumentáciu) a ešte sa nájde kopu veriacích homosexuálov majú asi vlastné teórie, choreeeeeeeeeee!!!!
a poznámky typu: ten kto nadáva na bibliu je debil si môžte strčiť viete kam
neviem čo sa múdrosť sa tu ozvala ale asi jej nedošlo že ani polovica ľudí čo sa tu vyjadrila to nemyslí vážne, ale niekedy inteligencia fakt brzdí
a o Bohu sa hovori v muzskom rode, ale on je ozaj nieco abstraktne
ani by som sa nečudoval že boh je žena
no ale vazne Boh existuje a my ho nikdy nepochopime lebo by sme sa stali sami bohmi.