deti, neserte ma! si pamätám keď som bola malý pidižvík a mamka mi do škôlky balila Resanku...takú tú úplne najsampôvodnejšiu, s tvrdou náplňou...
prečo sa to už nevyrába? to bolo ako mať druhé Vianoce, keď do toho človek zahryzol a dostal sa k tej tvrdej náplni, ja si ešte stále pamätám ako chutila *nostalgický pohľad na štýl ,,a za mojich mladých čias"*
Ani jedno. Je to len trapna nekvalitna napodobenina skutocnych croasantov , ktore su od kraja po kraj plne naplne Maju ich v kauflande a tusim aj v lidli, cena je totozna .
Resanku som si kupovala este v prvom stupni na zaladnej a zbierala som take ti tie nalepky ci co to tam bolo sice si uz velmi nepamatam, ako chutila, ale viem ze mi chutila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
prečo sa to už nevyrába? to bolo ako mať druhé Vianoce, keď do toho človek zahryzol a dostal sa k tej tvrdej náplni, ja si ešte stále pamätám ako chutila *nostalgický pohľad na štýl ,,a za mojich mladých čias"*
@sango : niekto si pamätá tvrdú náplň v resanke!
ale aj tie s lekvárom boli oveľa lepšie ako to, čo vyrábajú dnes.
a tie nálepky... tankosaurus, to si pamätám
Narozdiel od nej, 7-Days som jedla párkrát a nemôžem povedať, že by mi to chutilo...