akurat ranajkujem, za hodinu joga... za dalsiu hodinu som dohodnuty s kamosmi na kupalisko, ale tam sa ja zdrzim len dve hodiny, potom pojdem cvicit este uvidim ale najprv dojdem domov a najem sa, vecer pojdem behat, najcastejsie v noci zijem.. zijem na kofeine.
Rano som bola zaviezt babku do nemocnice, cakala tam sto rokov a nadavala na zdravotnictvo, potom som upratovala a teraz idem na brigadu skapat v tom teple uplne.
hm, no hlavne si chcem aspoň umyť zuby a potom asi vyčistím zajacovi klietku a pôjdem s ním do parku, prečítať si nejakú knihu a vyvenčiť sa s Maxom.. a keď sa mi nebude chcieť, tak asi nebudem robiť vôbec nič
Uvarím si kukuricu, lebo sa mi nechce, lebo sa varí dlho, a čím dlhšie to odkladám, tým neskôr ju budem jesť.
Absolvujem, predpokladám, hlboký prehovor do duše na tému ,choď bývať na intrák, keď budeš môcť chodiť domov cez pol Slovenska raz za dva mesiace, máš dva kamióny vecí a nenávidíš iných ľudí'.
Pozriem si pár častí Bates Motel a budem sa hrať s nejakými DIY projektmi.
V tento krásny slnečný dva týždne dopredu ospevovaný tropický deň som mala ísť k vode, ale bohužiaľ slnečný dva týždne dopredu ospevovaný tropický deň sa nekoná, lebo slnko na naše mesto nejako zabudlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a potom idem so ženami na rumovú seansys. nahahhá.
Absolvujem, predpokladám, hlboký prehovor do duše na tému ,choď bývať na intrák, keď budeš môcť chodiť domov cez pol Slovenska raz za dva mesiace, máš dva kamióny vecí a nenávidíš iných ľudí'.
Pozriem si pár častí Bates Motel a budem sa hrať s nejakými DIY projektmi.
nič, ako celý mesiac - prečítam si knihu, dopozerám seriál