Kedze v piatok skolu nemam a na stole sa mi uz pekne dlho usadza prach, ja to vidim na nejake upratovanie Co budete robit v ten okamih? (pravdepodobne)
pravdepodobne budem v práci, takže možno tento kúzelný moment využijem na to, aby som svojmu sexy írskemu kolegovi povedala, že je nenormálne a neznesiteľne sexy.
zrejme spať a ak budem hore tak si uvedomím, že je 11.11.11 11:11 a minútu potom pôjde môj život ďalej tak ako aj teraz... ak sa mi nič nahodou nestane...
budem sa rozčuľovať nad učiteľom a v duchu si hovoriť, že je kokot a chcem ísť domov alebo aspoň nech tá hodina skončí a bude mi to prd platné lebo za tým máme s ním ešte jednu
samozrejme budem v škole, a ako sa teraz dívam na rozvrh hodín tak zrovna budeme mať informatiku,čiže budem sedieť za Pascalom, tváriť sa že tomu rozumiem a sem-tam si skontrolujem facebook a birdz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
každopádne 11.11.11, 11p.m. to asi bude zaujímavejšie
11:11 PM budem v účku
A pravdepodobne sa budem nudiť alebo budeme opravovať vstupný test, ktorý sme písali na začiatku septembra a ešte doteraz ho opravujeme.