Kreslit, upratovat, chodit von, cvicit, brigadovat, citat, starat sa o decka.. ja mam program bohaty a predpokladam ze aj ty mas nieco, co by si mohla robit len si mala potrebu zalozit originalne forum
upratovať, prekladať si životopis a motivačný list do angličtiny, pozerať filmy,seriály, sťahovať poslednú sériu Housa a pozrieť si ju, dosťahovať posledné časti Once upon a time a pozrieť si to, čítať knihy, ktoré som dlho odkladala a hlavne relaxovať, lebo mám konečne a navyše našťastie úspešne po jednom dlhom stresujúcom období a potrebujem sa dať psychicky dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale nie, tak rôzne
áno mám čo robiť,len som chcela vedieť čo všeobecne ľudia budú robiť
vsimaj len prvu vetu a posledne dve slova
po 7 mesiacoch !
máme ten "slávny vzťah na diaľku"
on je ze Slanýho.. pár kilákov od Prahy a ja bývam pri BA
už rok a pol
vďaka nemu sme spolu.. ja som to veľakrát nezvládala a chcela to zrušiť.. nech si neťahá najkrajšie roky čakaním
bolo to veľmi ťažké.. veľa depiek,závisti,sĺz,výsmechu,bojovania,odhovárania,pohŕdania.. z oboch strán
no ľúbime sa
smrteľne sa tešíííííím !
60 príkladov z matiky.
prepísať 10 maturitných tém z angličtiny.
prepísať 19 tém z matiky.
asi si idem spraviť rozvrh že čo koľko každý deň....
:/
A šiť psiu búdu a pokúsiť sa spraviť zázraky s kamarátkinou poškodenou kabelkou.
ja mám prázdniny aj čil
@ladyfox ta doma ci na intraku?