Dievča poteší čokoľvek, od nejakej kľúčenky cez kvety až po plyšákov a čo som si všimla na chlapcoch, majú radšej také osobnejšie darčeky- napr spoločný fotoalbum, alebo veci, ktoré fakt zbožňujú ...napr ten môj mi povedal, že by ho oveľa viac ako Tommy Hilfiger košeľa potešili star wars ponožky ja som vtedy len nechápavo pozerala že WTF?
ta vies, mojho chalana asi nejaka zbran Mna... preboha.. hocico .. s laskou take tie bezne veci... mozno aj knizka... ale proste kvety... Ale vies co? super su tie nehmotne veci. napad je neocenitelny. nieoc originalne ako jej vyjadris lasku. z toho sme my baby uplne mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A co ja viem, podla toho aky/a stary/a je... Ked uz ma cez 60 tak tu decku kup, ked este nema, tak radsej nieco ine
A nezabudaj ze dnes uz dostat vselijake decky, aj masazne, niektore uz aj polievku mozno navaria len boh a japonci vedia
nič lepšie ma momentálne nenapadlo.
inak si myslim ze je to individualne