čo by sa stalo? no keby si rozhádzala peniaze zo "svojho vrecka" tak by si potešila niekolko ludí čo by to stihli pozbierať...
ak by si však vedela tlačiť originál bankovky bez toho aby boli kryté v štátnej pokladnici zlatom a drahými kameňmi a rozhádzala niekolko vriec, tak by si tak maximálne zvýšila infláciu a to by nepotešilo nikoho
chcel by som uz dlho natocit taky klip. spevak by isiel po ulici, spieval a rozhadzoval prachy a kamera by sla pred nim a cuvala a sledovala by dianie. dal by som ruku do ohna, ze by to dostalo nejaku cenu
peniaze predstavuju naplnenie nasich zakladnych zivocisnych potrieb.
Ale zaujimalo by ma, ci by sa Slovaci naozaj pobili.
V Amerike, sa par takych ludi naslo, co rozhadzovali zo strechy , ale co som ja videl videa, tak ti ludia sa len nacahovali, ale navzajom sa nesacali, ani si nepodrazali nohy, ani nic podobne.
@romanzkrajinyx že niesú kryté? hh ty si zas mňa pobavil potom prečo si nenatlačíme kolko sa nám zachce a všetky problémy by boli vyriešené? pán ekonóm..
no! dochodcovia by sa na to vrhli ako supy! a ostatní by akože nenápadne brali tie bankovky.. ale keby sa už nejaký začali pridávať k dochodcom že tiež by sa na to vrhli jak supy tak potom by to bola totálna bitka!!
@magick55 je smutné ze 14 ročný vie o ekonimike omnoho viac ako pockaj scrolnem hore..18 rocny chalan...euro ani dolar niesu kryte zlatom..su kryte, ale nie zlatom
a mozno by nespravili nic V lete IKEA ked mala novy katalog po BA rozmiestnila stoliky, policky, lampy a podobne veci ako reklamnu kampan, ze nech si to ludia zoberu zadarmo a trvalo 3 hodiny kym si niekto zobral prvu vec
@romanzkrajinyx to, či sú kryté zlatom alebo drahými kameňmi alebo neviem čím je v tejto chvíli jedno nemyslíš?...ide tu o to, že papierové bankovky vyjadrujú ten majetok ktorým štát disponuje....čiže ak má viacej papierových bankoviek ako majetku ktorým disponuje, to znamená že bankovky majú nižšiu hodnotu a musíš dať viacej platiť.... a to je tá inflácia...to sa snažím povedať
@magick55 nie mnoho viac ale ved ja suhlaism s tým, čo tvrdís ja len že euro ani dolár niesú kryté zlatom! zlato..ok? bavime sa o zlate to ze niesu nicim kryte ja som nikdy nepovedal ved ja s tebou súhlasim takze sa "hádame" v podstare o nicom kedze mame rovnaky nazor
@romanzkrajinyx ja len že si povedal že euro nieje kryté zlatom a už machruješ jaký si šef v ekonomike a ja sa nehádam, len argumentujem a som rád že súhlasíš....tým pádom potom aj @piter09 súhlasí
@magick55 ale nemachrujem aky som šéf ale aké ty máš medzery resp. mylsel som si ze mas kedze sme sa nerozumeli ale ide o to ze su kryté cennými papiermy..a to som volaco kukal ze tie cenne papiere neamju hodnotu..ale nejdem to rozoberat aj tak s tým nic nenarobim pustim si poker face a budem happy!@piter09 je pán, on bude suhlasit s čím on chce!
@piter09 spev pekny..vyzrok v rom videu.to asi pekne napsial..pocuvat hej..videit to video radse nie poznas album the fame? summer boy? boys boys boys?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale mozno taka mensia bitka by mohla byt
chápete, čo nie je moje, do toho ma nič a svoje si nedám!........filip
ak by si však vedela tlačiť originál bankovky bez toho aby boli kryté v štátnej pokladnici zlatom a drahými kameňmi a rozhádzala niekolko vriec, tak by si tak maximálne zvýšila infláciu a to by nepotešilo nikoho
@romanzkrajinyx Aka to nekonecna hlupost kryt ine meny papiermi, miesto za papieriky kupovat napr. zlato :/
jednoznacne pogo
peniaze predstavuju naplnenie nasich zakladnych zivocisnych potrieb.
Ale zaujimalo by ma, ci by sa Slovaci naozaj pobili.
V Amerike, sa par takych ludi naslo, co rozhadzovali zo strechy , ale co som ja videl videa, tak ti ludia sa len nacahovali, ale navzajom sa nesacali, ani si nepodrazali nohy, ani nic podobne.
inak @magick55 ha! aj @piter09 so mnou suhlasi, a to je dost co pvoedat! aj ked si robis randu s mojej lásky
a @piter09 je čo?
sak jasne ..i ked to je skor dance štýl.. ale ludia sú rozni
po tomto ak niekto povie ze nieje skvela spevacky tak je bud kokot alebo hluchy
» www.last.fm/user/doby69...
ja vacsinou pocuvam toto hair:
» www.last.fm/user/LittleMons...