Co by si spravil keby bol dnesny den tvoj posledny?
No schvalne ospravedlnili by ste sa ludom ktorym ste ublizili?rozlucili by ste sa s niekym?splnili by ste si davny sen?..atd atd..ano je to aj pesnicka odtial to mam
obliekol by som si moje oblubene nohavice,polokošelu zobral camelky,siel by som do kuchyne a povedal by som mame: ahoj mami.obul by som si tenisky a vyšiel z domu.Vyštveral by som sa na zastavku autobusu a tam by som plakal......len tak.Potom by som doplakal, poslal by som 2 smsky dvom osobam.Zavolal by som 4 rom osobam,jednej by som povedal nech is necha riadnu bradu ze to bude vizerat najebane a ze nech si konečne kupi basu,dalej osoby sa len spytam či už konečne pojebal tu anču a ako bolo na chate,dalšej ze nech pozdraví brata,a dalšej ze mi dlhuje 2 eura za biliard.Potom by som vytiahol z vrecka moj modry zapisnik a nakreslil by som sa.ako animovanu postaviču (take zvieratko s chvostom)...a umrel.s mojim oblubenym tričkom X men. a myslim to važne.
Kdyby byl muj posledni, urcite bych ho chtela stravit se svymy nejblizsimi, ale hlavne se svym pritelem, ktery mi je velkou oporou!!!Bez nej bych totiz nezvladla cely ten stres a vsechno kdyz jsem na intru bez nej...a naposledy bych ho objala, polibila a rekla mu, ze byl tim nejlepsim chlapem kteryho jsem za svuj zivot potkala a poznala a ze ho bezhlave miluju!!
Išla by som do lesa, tam by som sa pobila s divou sviňou, potom by som sa s ňou udobrila, vypustila by som lampión, vyštverala by som sa na strom a spolu s Jožkom by sme skákali ako Tarzani, ovečky tiež, podpálila by som si hlavu, potom by som vyhorela.. Svoje vlasy by som vo Váhu vypustila, rybičky by si zamlsotili, kočky.. Potom by som šla do útulku zvierat, všetky zvery by som vypustila, prefackala by som Dzurindu a zabila Mikloša, každému bezdomovcovi by som dala po 10 € aby si voľačo kúpili... Potom by som spievala slovenskú hymnu až kým by nenastal koniec..
určite by som nabehol za jednym ujom a povedal by som mu sorry , ale nemohol som odolať .... potom by som bežal za jednou tetou a strávil s ňou celý posledný deň v živote ... teda ak by mala záujem , ale myslím si že skôr by chcela byť so svojou rodinou ...no to je jedno , niečo by som už zrobil
Najprv status na fb, list na rozlucku pre mamu, doobeda chvilka samoty a potom azvolal vsetkym kamosom a sli by sme oslavit ze mozem zit este aj ten den
no keby som mala viac casu isla by som do francuzska ale kedze by som to uz teraz urcite nestihla ....uzila by som si zvisok dna a to poriadne no takze co by som spravila: povedala(alebo napisala) kamaratom ktorych mam naozaj velmi rada, rodine, Grišovi(ten byva vo francuzsku takze jemu napisem list lebo osobne mu povedat co chcem... no...to by som podla mna uz nestihla) potom by som isla za jednym kamosom ktoreho osobne nepoznam chvilu by sme si dufam pokecali na a uplne na koniec by som si zajazdila na motorke a poriadne sa vyblaznila.....tak to je asi vsetko
Najprv by som si obliekol svoje oblúbené veci, pár osobám by som dobre pridrbal,ukradol by som motorku a jazdil plnou ríchlosťou po celom meste,keď by ma chytili policajtovi by som naplul do tváre a zomrel by som.
rozlucila by som sa s par ludmi ,ktorych mam skutocne rada a poprosila by som ich o odpustenie ,ze som ich nechtiac parkrat ublizila ...a potom by som sa asi rozplakala
1. išiel by som do Škótska na hrad Dunnottar a tam by som si dal dobre vychladenú Kofolu (nepijem alkohol) a díval by som sa na ten výhlad niečo by som zajedol
2. Išiel by som za jednou babou a povedal čo k nej cítim
bolo by neskoro na novy zéland.....ale určite by som sa osprawedlnila wšetkym ktorim som niekedy nejak ubližila.....a widiet naposledy wšetkych ktorych mam rada a powedat im čo premna znamenaju...a ešte naposledy si poriadne užiť..a potom by som ešte na spowed išla
no ako prve by som sa hned odhlasila z netu a vypla pocitac. nechala by som rodicom instrukcie ako sa maju starat o papagaja a zavolala by som par ludi a ucitela z klavira a zaspievala by som im nieco na rozlucku
išla by som za tým ktorého beznádejne milujem už niečo cez rok, povedala mu čo ku nemu tak dlho cítim a užila si s ním posledný najlepší a najkrajší sex...toľko by mi stačilo
@stastnyprinc kazdy ma oca ty chuj ale ak ty si niaka vynimka zato nemozem a prestan pisat za kazdou vetou fail lebo ti to fail kdesi narvem. a nekaz mi den daj si pohou chod spat alebo si het pusti van helsinga ci lets dance a skoncila som stebou primitiv
Jasne, hmm vlastne nie pockaj uz som zistil ze ten debil brutalne si ty ked si v podstate zareagoval na prispevok o ockovi. Este hod nieco, nudim sa. FAIL
@stastnyprinc co insults ?len to jedine si rozumel ? XD totalny debil daj si voraz a s niakym stastim ti niekto aj napise neviem co mas za komplexy ale tu si ich vazne vylievat nemusis
moje komenty voci tebe urcite niesu drze ty defko ktore nema ani ponatia co je insult, kid. XD FAIL a po druhe cituj URSELF chudacik pretoze sama,o,m, nevies co pises FAIL
vykradla by som jednotu,povedala by som kazdemu co si o nom myslim napchala by som sa cokoladou a isla by som na niake pekne miesto SAMA a tam by som nechala strucny odkaz
@protessst no to nie som...som z okolia presova...ale si uz tretia co si ma sniekym pomylila...prve dva pripady ale boli z presova ale zeby om sa do ziiny dostala
vypil by som 2 litre vodky kym by som este videl tak by som si zapalil bong, potom osukal 1 babu ktoru by som zbadal na chodniku , potom by som si sadol na lavicku zapalil cigu a asi by som uz zomrel na otravu alkoholom =D
@vewe omlouvám se omyl lebo tu v za mam taku kamosku strasne ale strasne ukrutne sa na teba podoba dokonca sa este aj vola vera co uz som si bola na sto ista ze si to ty
@vewe ked vyhrabem niaku fotku tak ti ju hodim tak ale vies ako kazdy ma zevraj na svete jednu dvojicku nie ? a to by si za nou ani nemala daleko ze slovensko a ktomu este aj zilina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
A robil chujoviny. =D
mozno by mi este ostal cas na kupovanie nahrobneho kamena a ak by vsetci prilis revali-co si myslim ze by sa nestalo
tak by som skratka hodila slucku nech uz to mam zasebou.
alebo druha moznost je ze by som kaslala na vsetkych a sla do Karibiku
chytila fľašku fínskej vodky odišla niekde do lesa a prvýkrát sa poriadne ožrala,sama áno som sebec
a ako sa poznám svoj život by som dala na papier
(ktorý by však nikto nenašiel)
ja by som si zmenila status na facebooku, obvolala najsambližších a išla by som na pivinko a žúrovala ostošesť.
ešteže môj posledný deň nebudem, snažím sa objaviť tajomstvo nesmrteľnosti!
A ďalej neviem.
@3mm no neviem to by som dokazal iba ak by sa to naozaj tak malo stat
....som slaboch
2. Išiel by som za jednou babou a povedal čo k nej cítim
3. a zvyšok by som strávil s otcom ....
Až na to, že namiesto dievčaťa z Dnv by som skočila mierne inde a k chalanovi.
ale hlavne "by som si pustil Marleyho a fajčil dva blunty naraz" ( )