Ako kazde dievca vie, najhorsim obdobim je, ak ma chalanovi kupit nieco pr. darcek...to je jedno na aku prilezitost...dievcatu staci kupit kvietku a hocico ale chalnovi???voobec nwm....poradte mi pls lebo som zufala z toho...thx=D
@7 no ale treba tam dokupit baterku asi za 1 liter...no je to dobre al eje to china takze pokoj! ale zase najkvalitnejsia aka je...totizto kopia VFC-brutal super vyrobca
@11 no to by bol pekny darcek take kvety su inak niektore pekne drahe napr taky slnoi kvet ci aky to je ani neviem.
mna by napr potesilo ... nedjem to sem psiat pisem tu uz asi po treti krat za tento mesiac do takych for.
prste za kolko korun? toto je podstatne. lebo to co by som napr ja chcel a to je ejdno od koho ale chcel tak to stoji okolo 1000Sk a je to mala vec. alebo ako aj @pawlo uverejnil boxerky a potom priadj aj ponozky aby a j nohy boli v poriadku a je to vyriadene. alebo cokoladu a parohy
no mozes mu " at" , potom hmm ja neviem .. tricko , sexi boxerky hrncek s vasou fotkou alebo vankus s vasou fotkou plysaka hrncek s jeho menom ramcek s vasou fotkou krabicu sladkosti voonavku strieborny prsten alebo naramopk nahrdelnik medovnik z napisom milujem ta ak ma rad futbal kup mu kopacky alebo loptu ak napr hudbu kup mu dake CD alebo urob mix vasich oblubenych pesniciek zozen mu podpis oblubenej kapely alebo tricko s nejakym srandovnym napisom ja som teraz dostala take s napisom " open_mouth:ZERAJ ALE NECHYTAJ " , stojan na mobil , alebo skus byt aspon troska originalna napriklad mu navar veceru urobte si romanticky vecer alebo kupel , vezmi ho do kina , urob mu pohladnicu nejaku peknu napis mu tam daco nakresli alebo daco nalep alebo si kup obycajny kalendar a vpis do urcitych policok napriklad srdiecko alebo daco take a napi mu tam daco napriklad dni so srdieckom znamenaju ze si moze vybrat u teba 100 bozkov hviezdicka napr milovanie kvetinka romanticky vecer ja neviem hovadiny ma napadu alebo ho zober na pizzu a pred tym sa dohodni s casnikom nech mu na pizzu paprikou napr napise milujem ta a nechcelo sa mi davat ciarky tak sory
no to su teba dilemy ale michellka ma pravdu ( a hlavne vela napadov) rozhodni sa pre nieco originalne...ziadne plysaky to je otrepane ak sa poznate dlhsie tak ja by som urobila tie boxerky s tvojou fotkou.Ja som priatelovi podarovala tricko s mojou fotkou s napisom lubim ta....a malo velky uspech
u nas vysla moda davanie fotiek alene takyx otrepanyx na hrncek ci vankus ..proste jednoduchost urobena kolaz na A4...na to iba preskleny jednoduchy ram....a dokupili sme thake male ozdoby na ten ram nalepovacie lienky a kvetinky,ktore kupis v kazdom kvetinarstve,alebo iba maleho dreveneho rucne malovaneho anjelika,alebo opticku mys v tvare auta......)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Koniec srandy!
Keby si mu kúpila nejaké sexi boxerky tak by sa určite potešil - to je podľa mňa celkom dobrý darček.
kup mu airsoftovy Kalasnikov, ak ho to nepotesi, mozes ho darovat mne
» www.municak.sk/index.php?page=...
UPOZORNENIE: čínske zbrane sa predávajú ako dekoračné - predajca teda neposkytuje záruku na ich funkčnosť.
mna by napr potesilo ... nedjem to sem psiat pisem tu uz asi po treti krat za tento mesiac do takych for.
prste za kolko korun? toto je podstatne. lebo to co by som napr ja chcel a to je ejdno od koho ale chcel tak to stoji okolo 1000Sk a je to mala vec. alebo ako aj @pawlo uverejnil boxerky a potom priadj aj ponozky aby a j nohy boli v poriadku a je to vyriadene. alebo cokoladu a parohy
ja davam prednost originalite pred pouzitelnostou!