Čo by som mala robiť,aby sa o mňa zaujímali chľapci?:-D
proste by som len chcela s niekým chodiť a nemyslím si,že som úplne najškaredšia na svete a dá sa so mnou porozprávať,tak neviem kde je problém a možno ani neviem kde hľadať.
Ddiky ľudia,važne po mne ani pes neštekne,neviem či sa ma všetci boja alebo čo,ja sa ani nesnažim nikoho nasilu najsť,keď vidim niekoho pekneho sa usmejem,ale proste takych fakt peknych vždy len stretnem,nepoznam ich,a na ulici sa s nimi rozpravať mi pride divne
@21 presne toto. buď sama sebou a snaž sa byť nearogantná, baba s ktorou sa dá s úsmevom porozprávať o hocičom, na nezaplatenie + neodcudzuj ľudí za to akí sú, ber každého rovnako (že nikto nieje viac ani menej). ale to je taky môj idol dievčaťa
@leaav mno ja by som ti poradil...musis casto chodit do spolocny..ak mas kamosky a oni maju nejakych kamosov atd...a uz to pojde samo...videl som foto si celkom pekna...takze v tom to nebude..
za prve mas 14, za druhe vyzeras na 25 ked sa zmalujes takze je aj dost mozne ze chlapci su dost zmateni. a v 14 sa nemusis ponahlat, rob co mas rada a chlapci pridu casom sami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A ponuky sa pohrnú
a nezabudaj na
" aj hej big tits and aj lajk politiks " toto rob a maj a budu za tebou doliezat
moja rada: užívaj si kým si slobodná a nehrň sa do vzťahu silou mocou..
A potom mozno vyzor, aj ked ti kazdy povie, ze na tom nezalezi...
Proste musis niecim zaujat, ale tym a si! Nikdy sa nepretvaruj.
takze predpokladam, ze 95% chlapov sa boja odmietnutia alebo si myslia, ze si pre nich prilis pekna
ďakujem teda všetkým,budem sa snažiť aplikovať v praxi
nechcem ta urazit, si naozaj zaujimava a styl mas super ale...