Čo (by) ste kúpili triednej učiteľke ku koncu roka???
Tááákže v krátkosti: máme triednu učiteľku, ktorú väčšina triedy moc nemusí. Ja hovorím, že stačí kúpiť nejaký kvet ( alebo burinu hah ), niektoré baby sú za plyšáka ( to radšej nekomentujem ) a jeden spolužiak chce, aby sme kúpili krabicu a všetci do nej
zaleži podla toho či sa skladate spolu alebo sami. ak spolu tak my sme kupili triednej (teda to bolo na jej narodky ale to nevadí) vázu s kvetom bonsaj ( neviem ako sa to píše)... tam sme to dali vyzdobyť kvetinárke a taktiež sme kupili velikansky dezert... asii takto, a na tu pizdu som ja ochorel)
kupte jej to co ju zaujima... cize ak je dejepisarka, kupte jej historicku knihu, ak slovencinarka, nejaku poeziu, ak matikarka, nove kruzitko... a ak neviete, tak jej kupte Parkera (drahe pero, to si vedia ludia vazit)
Tak napriklad moja mama dostala od svojich deti raz takeho velkeho plysoveho certika Bertika To akoze symbolizoval ich. A dalsia trieda jej kupila zlatu retiazku s Ackom, vola Anna. A normalne ze ju nosi.
My sme tiež mali triednu, ktorú sme všetci neznášali a nekúpili sme jej nič.
A podľa mňa sa nad tým netreba veľmi trápiť, dajte jej to, čo vás prvé napadne. Podľa mňa učiteľku poteší hlavne to, že ste si ju vážili a niečo jej kúpili, veľmi nezáleží na tom, čo to je.Samozrejme, ak si to zaslúži
ak mi da jedntoku z bioly tak martuske kupim veeeeelku kyticku a bonbonieru, sak posledny rok... a ak mi da dvojku, tak len tu bonbonieru...nech sa s nou zadrhne svina jedna!!!
no..ked ucku mate radi, tak normalne kyticu alebo daco take, a ked nie, tak jej upecte tortu a do nej zamaskujte bombu. nezabudnut na sviecky a podavat celemu ucitelskemu zboru (A)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
My sme tiež mali triednu, ktorú sme všetci neznášali a nekúpili sme jej nič.
A podľa mňa sa nad tým netreba veľmi trápiť, dajte jej to, čo vás prvé napadne. Podľa mňa učiteľku poteší hlavne to, že ste si ju vážili a niečo jej kúpili, veľmi nezáleží na tom, čo to je.Samozrejme, ak si to zaslúži
ale mi kupime obrovsku tortu, pre nasu triedu, pre ucitelov a pre kucharky (aj ked si to zasluzime len my)