@petushiq18 Ja som si to do podrobna opisoval ako príbeh .... taký úryvok si pamätám z toho: "Potom zobral strúhadl na syr a zemiaky a pár ráz jej s ním prešiel po chrbte. Kričala od bolesti, a to bolo to, čo chcel chlapec počuť. Chcel počuť jej výkriky sprevádzané prúdmi krvi." Bol som psych, keď som bol na základke xD
@petushiq18 Ja som si to do podrobna opisoval ako príbeh .... taký úryvok si pamätám z toho: "Potom zobral strúhadl na syr a zemiaky a pár ráz jej s ním prešiel po chrbte. Kričala od bolesti, a to bolo to, čo chcel chlapec počuť. Chcel počuť jej výkriky sprevádzané prúdmi krvi." Bol som psycho, keď som bol na základke xD
beriem ucitelov ako seberovnych. samozrejme, uctu k starsim mam ale nie bezmedznu a takisto beriem ze maju kvalifikaciu na to, co ucia ale ak viem s istotou, ze mi krivdi, nebojim sa mu to povedat. ako inteligentny clovek ktory nezije v predstave ze je nieco viac by to mal aj prijat/byt pristupny nejakej diskusii. viem ze vela ucitelov takych nie je, hlavne starsi jedinci, ktori su na skole polstorocia ale zatial som vacsinou mala stastie na tych normalnych
mňa vždy napadne , že sa postavím zo stoličky , prídem ku profesorke, jebnem jej takú dobrú do nosa, potom ju zdrapím za vlasy, a začnem jej trieskať hlavu o stenu ... alebo ju strčím a pritlačím ku stene, a potom by som začala dotyčného dusiť .. toť vše
@sentaro no to vidím xD ja mám skôr že na jednej strane je nakreslená ako živá a na druhej strane ako "ležiaca na zemi,ruky aj nohy má poprepichované ihlamy a nožmy a nad ňou stojím ja s veľkým nožom v ruke mieriacim do jej srdca" trochu som morbídna ale čo už xD
Hej je to možné... napádajú má rôzne katastrofické predstavy mučenia,bitia a iného teroru, ale drží ma to len jeden deň, potom sa pomaly začínam zmierovať s pravidlom, že učiteľ má vždy pravdu a akokoľvek by som sa snažil, niečoho by som nedosiahol
môj pohľad typu hej hej "máš pravdu" naserie dosť ľudí...alebo potom totálna ignorácia...nepotrebujem to nejako riešiť príde mi to ako plytvanie energie na človeka,ktorý si aj tak bude myslieť svoje...
@magick55 neviem ako @sentaro ale mňa k tomu nikto nenahováral! nejako samo to prišlo všaqk vždy lepšie ako v tom psychiatrickom centre sedieť a čušať...radšej si vylievať zlosť z učiteľov i keď trochu drastickým spôsobom
@sentaro ty múj bratre xD mne minule urobil slovenčinár nervy tak som si nakreslila do toho zošita "ako leží na ceste,dvaja zombie pri ňom a trhajú mu kosti a vylizujú kostnú dreň" xD
@petushiq18 Júúú sestrwo má Mne minule dejepisárka také nervy .... tvl som si normálne písal poznámky a vybehla na mňa, že čo furt vyrušujem (doteraz som nepochopil.. ) no ja som ju nechal kecať si svoje a hneď si spomenul na to, že som mal zošit, kde som si zapisoval spôsoby zabitia .... Tak som si hneď začal spisovať v myšlienkach, ako ju režem, ako jej odrezávam prsty a navliekam na nitku ako pri tom kričí a ako jej pchám klince do očí BWA HA HA HA xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Mal by som miliardu chutí, zrobiť si z neho srandu... ale väčšinou to nejde
Hej je to možné... napádajú má rôzne katastrofické predstavy mučenia,bitia a iného teroru, ale drží ma to len jeden deň, potom sa pomaly začínam zmierovať s pravidlom, že učiteľ má vždy pravdu a akokoľvek by som sa snažil, niečoho by som nedosiahol
tak som sa neudržal a zakričal som "ale ja neopisujem!! nezdá sa vám že zachádzate príliš daleko? ja som doboha nič neurobil"
a učitelka "nechceš náhodou zo správania?"
a to bol koniec
a doteraz som nasratý a zároveň mi je úto že som na ňu tak vyskočil ale z profákov mám už dojebané nervy
lebo tú učitelku som mal celkom rád a je super a vždy som s ňou chcel byť za dobré aj teraz
tak asi radšej je lepšie necchať si srať dakedy na hlavu
@petushiq18 an mňa k tomu nikto nemusel hnať, ono to prišlo vekom, ako aj štýl a tak ... Nás to tak z nenazdajky napadlo xD