Ja by som si vypýtal číslo na toho jej priateľa, ktorý s ňou strávil osem rokov a chcel ju mať pannu do svadby (asi) a ak s ňou vydržal tak dlho, tak ju isto miloval a dôveroval jej. Zatelefonoval by som mu a presvedčil ho, nech ju nechá, v prípade že by bol taký debil, že by s ňou chcel i naďalej ostať a nedajbože vychovávať cudzie dieťa (malého cigáňa) ktorého splodil jednorázový sex (dozvedel som sa dokonca že to spravila za triezva). To že jej nakázal klamať je celkom ospravedlniteľné, tak nechcel mať hambu a ja sa mu nečudujem (nie že by to teraz hralo akúkoľvek úlohu), chodil s ňou tak dlho a ona o to príde s cigáňom, hoci tvrdí že ho miluje (toho s kým chodí). Dobre jej tak.
A poradil by som jej asi toľko, nech svoje dieťa vychováva zodpovedne, nech nieje po mame. A takziež aby mal aspoň toľko chrbtovej kosti, aby tomu svojmu dala zbohom a nezaťažovala ho zbytočne dôsledkami jej konania, aj keby s ňou chcel ostať.
Nechapem to dievca ..je to pekne a obdivuhodne v tejto dobe byt pannou ked uz s niekym chodi osem rokov...ale fakt tomu nechapem...to asi nie je ani clovek...to dievca...absolutne mi to nejde do hlavy...
@mefistofel lenže ona je od cigáňa pravdepodobne tehotná a nevie čo robiť...mimochodom sorry, že sa mi to tam nezmestilo celé...jej priateľ jej kázal, aby rozhlásila, že ju znásilnil a ona to urobila
@biancadetolle že sa s takou hlupaňou prestaň stýkať, ale keďže si dokázala založiť tak stupídne fórum, asi nebude medzi vami nejak extra veľký rozdiel...
poradila by som jej, nech sa postavi k tomu svojmu cinu zodpovedne a nevymysla si pribehy o tom, ako bola znasilenena...treba mysliet aj na nasledky svojich cinov..
@biancadetolle ...okej, neverím že sa ti to podarilo, ale ten zvyšok... mení moju odpoveď.
poradil by som danej kamoške nech skúsi prestať byť piča. plus nech tomu svojmu priateľovi povie že je kokot a že by tiež mohol skúsiť prestať byť kokot. čo síce v tomto kontexte a od nej bude vyzerať divne, ale napriek tomu to stále bude pravda.
...wau.
seriózne, wau. vďaka tejto diskusii som sa dostal do dlhu čo sa týka svojej schopnosti chápať jebnutosť ktorej sú ľudia schopní.
@kosmiklove to je pravda , kazdopadne nezmenil by som na tom nic na minulosti , lebo by som mozno nebol tam kde som s tym s kym som , takto je to dobre.
tak vidim ze tu uz par ludi pise ze je hrozne ze to urobila s ciganom ... ja si mylslim ze je uplne jedno s kym to urobila je to proste svinstvo a hotovo
,,A zazvonil zvonec a rozprávky bol koniec,, Ďalší trápny fake,mohla si sa aspoň trošku posnažiť,aby to vyznelo viac realisticky Takúto sračku som ešte ani na Pokeci nevidel (a to ich je tam dosť)
@midnight neviem ci je to ozaj pravda alebo zase len nejaky jej vymysleny pribeh a ci to suvisi s tym s ostatnym ale kedysi to tu bolo takto v jej podani vo velkom
No skúsim sa odosobniť od kktnosti celého toho príbehu a dať nejakú radu...
Takže v prvom rade prestať šíriť lži a ospravedlniť sa obom...
opustiť chalana. Nebudem s niekym komu neviem dať, nebudem s niekým kto ma núti o inom rozširovať tak závažné obvynenia, lebo mu zjavne ide akurát tak o svoju tvar (ono o schopnosti čakať 8 rokov na babu a o tom či si popri tom nevrzol s inými by sa dalo polemizovať veľmi dlho)
Priznať sa rodine a vyžrať si čo si nadrobila
Dohodnúť sa s cigošom a rodinamy čo bude ďalej s dieťaťom. Potrat, detsky domov, alebo ho vychovaju, samozrejme asi nie spolu ako par.
mňa len zarmucuje to, že páru ľudí ma nemali radi nikdy a ostatní bez toho, aby ste ma poznali ma odsudzujete a myslíte si o mne, že som si toto všetko vymyslela...nie bohužiaľ nevymyslela, ale už ľutujem, že som bola zvedavá na názor zaujatých ľudí.
@fleur1301 prečo hneď fake? možno si o tom bianca a kosay pred založením diskusie písali tsky.
@kosay mimochodom čím presne by si ten chalan spravil hanbu keby sa vedelo že holka to spravila dobrovoľne? akože "jój, chlapče ja som ti vravel že ju máš dať na kratšiu reťaz a nepúšťať z búdy, ale ty nie, hanba ti"?
chalan si spravil hanbu akurát tak tým že jej nakázal že má klamať. všetkým ostatným (vrátane toho že klamala) si spravila hanbu holka.
@fleur1301 áno, som ten podvedený a nemám na robote nič lepšie ako o tom písať na birdzi. *facepalm* To že sa to stalo dávnejšie a vedia o tom viacerí a dievča bolo zvedavé na názory, ti samozrejme ani nenapadlo. Ty si určite platonická láska kosmiklova, jedna z tých čo sa mu pchajú do xxxxx. Že ho pozdravujem a že nech ho otec mláti častejšie, aj za mamu keď od nich odišla, lebo ho treba vychovať A ešte - keby to bol fake tak predpkladám (z dátumu založenia jej nicku že to nieje nick od ktorého by sa písali fejky) napísala by to v nejakom čerstvo vytvorenom konte a nie v svojom.
Hlavne že všetko je fajk. Nie si ty náhodou flysser?
@midnight Napísal som že nechce hambu, pretože ja by som sa na jeho mieste hambil ako pes, že mi dievča ktoré som miloval toto urobilo, osobne by mi to bolo trápne. Jasné, môžem sa mýliť, nepoznám ho osobne, len predpokladám že by to mohlo byť pre niečo takéto. Nebolo to myslené tak, že on si spravil hambu ako takú. Nemal klamať, to je jasné, ale... rozumieš aspoň zhruba ako to myslím, nie?
A vôbec, to už na birdzi naozaj nieje možné napísať niečo neobvyklé bez toho, aby to tu kvázy-psychológovia a 15-20 ročné socky neobrátili na frašku?
@kosay jáj môj zlatý, vieš, ako si ma pobavil? Ja som spochybňovala tvrdenia ľudí, že táto téma JE fake, tak si láskavo znovu prečítaj môj komentár, dobre? A vyzuruj sa na tých, ktorý písali, že je to fake.
Neviem, kto je kosmiklove. A flysser, to mi niečo hovorí, toho som tu už zopárkrát videla. A neviem, na základe čoho si myslíš, že by som mala byť on, ale ok, no A nevydáva sa on za mňa?
Nie, ja nie som fake. A je mi jedno, či si to zrovna ty myslíš....
Ale v pohode, reaguješ ako typický trafený kôň - pred skapaním ešte kopeš do každého, kto stojí naokolo, aj keby ti chcel pomôcť, že ? Vieš čo, fuck off...
@denisska to mas tak, ked sa ti nechce hladat na nete vystizny gif ... niekedy je to lepsie ako pisomna odpoved, ... nazor zobraty na vedomie, ale aj tak ich budem davat niekedy,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
a na toto je už len guľka do hlavy dobrá, ľudia, vám už načisto jebe?
A poradil by som jej asi toľko, nech svoje dieťa vychováva zodpovedne, nech nieje po mame. A takziež aby mal aspoň toľko chrbtovej kosti, aby tomu svojmu dala zbohom a nezaťažovala ho zbytočne dôsledkami jej konania, aj keby s ňou chcel ostať.
That's what i have to say.
...ale ono je to vlastne asi jedno, neviem si predstaviť aké dokončenie tej vety by zmenilo čo by som jej poradil, asi nijaké.
vieš čo by som jej poradil? aby skúsila prestať byť piča.
revenge !
inak @mygate
inak ako som si citala temu toho fora tak mi bolo hned jasne ze taka kravina moze vyliezt iba z tvojej hlavi
@alroune vsetko co sa ma nieco spolocne s nou je maximalne divne takze
to musi byt jaka trollica ked mu 8 rokov neda a radsej pretiahne nahodneho tmavsieho obcana
@mm47 jedine co ja nikomu neprajem je smrt...za vsetko ostatne si moze ona sama
poradil by som danej kamoške nech skúsi prestať byť piča. plus nech tomu svojmu priateľovi povie že je kokot a že by tiež mohol skúsiť prestať byť kokot. čo síce v tomto kontexte a od nej bude vyzerať divne, ale napriek tomu to stále bude pravda.
...wau.
seriózne, wau. vďaka tejto diskusii som sa dostal do dlhu čo sa týka svojej schopnosti chápať jebnutosť ktorej sú ľudia schopní.
W A U
ale sak aj tak toto je cele fake
čo-ti-jebe-?-
Takže v prvom rade prestať šíriť lži a ospravedlniť sa obom...
opustiť chalana. Nebudem s niekym komu neviem dať, nebudem s niekým kto ma núti o inom rozširovať tak závažné obvynenia, lebo mu zjavne ide akurát tak o svoju tvar (ono o schopnosti čakať 8 rokov na babu a o tom či si popri tom nevrzol s inými by sa dalo polemizovať veľmi dlho)
Priznať sa rodine a vyžrať si čo si nadrobila
Dohodnúť sa s cigošom a rodinamy čo bude ďalej s dieťaťom. Potrat, detsky domov, alebo ho vychovaju, samozrejme asi nie spolu ako par.
ak chápeš, na čo tým narážam.
@kosay mimochodom čím presne by si ten chalan spravil hanbu keby sa vedelo že holka to spravila dobrovoľne? akože "jój, chlapče ja som ti vravel že ju máš dať na kratšiu reťaz a nepúšťať z búdy, ale ty nie, hanba ti"?
chalan si spravil hanbu akurát tak tým že jej nakázal že má klamať. všetkým ostatným (vrátane toho že klamala) si spravila hanbu holka.
Hlavne že všetko je fajk. Nie si ty náhodou flysser?
@midnight Napísal som že nechce hambu, pretože ja by som sa na jeho mieste hambil ako pes, že mi dievča ktoré som miloval toto urobilo, osobne by mi to bolo trápne. Jasné, môžem sa mýliť, nepoznám ho osobne, len predpokladám že by to mohlo byť pre niečo takéto. Nebolo to myslené tak, že on si spravil hambu ako takú. Nemal klamať, to je jasné, ale... rozumieš aspoň zhruba ako to myslím, nie?
A vôbec, to už na birdzi naozaj nieje možné napísať niečo neobvyklé bez toho, aby to tu kvázy-psychológovia a 15-20 ročné socky neobrátili na frašku?
Neviem, kto je kosmiklove. A flysser, to mi niečo hovorí, toho som tu už zopárkrát videla. A neviem, na základe čoho si myslíš, že by som mala byť on, ale ok, no A nevydáva sa on za mňa?
Nie, ja nie som fake. A je mi jedno, či si to zrovna ty myslíš....
Ale v pohode, reaguješ ako typický trafený kôň - pred skapaním ešte kopeš do každého, kto stojí naokolo, aj keby ti chcel pomôcť, že ? Vieš čo, fuck off...
Hej, nepozorne som to prečítal, čo priznávam a je mi to ľúto Ale keĎ fuck off, tak fuck off
a kamoske aby sa zamyslela nad svojim zivotom a zacala odznova a normalne