skoncil by som s tou mojou holkou ,,, ak by kamos zacal s nou chodit, skoncil by som s kamosom, pretoze , ozajstny kamos, is nikdy nezacne s niekym , s kym som kedysi bo ja, asi tak
no mne sa niečo podobne stalo: moj frajer mi povedal že jeho najlepší kamarát ma chce a on už nie lebo má inu... čiže opustil ma ale nechal mi svojho najlepšieho kamaráta...dost na hlavu...
Najprv by som zadrbal to dievča, potom kamaráta a potom seba ... to ma napadlo ako prvé keď som to čítal .. ale teraz vážne ..
Určite by som prehováral kamaráta, že tá moja frajerka je debilná že nech ju/to nerieši a keby ju riešil tak by som toho kamaráta neodhodil, on by za to nemohol že je šarmantný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Určite by som prehováral kamaráta, že tá moja frajerka je debilná že nech ju/to nerieši a keby ju riešil tak by som toho kamaráta neodhodil, on by za to nemohol že je šarmantný