uz vas vidim, ako by ste isli bojovat...teraz sa vam to hovori, ale keby ste tam stali a mali zabit cloveka rovnakeho ako ste vy... myslim ze vacsina by to nedokazala a ked ano, tak by vas to poznacilo na cely zivot...
chranit seba a rodinu je uz ine, vtedy ide o vsetko
V pude sebazáchovy nemyslíš na to že je to človek rovnaký ako ty, ten "človek" je pre teba nebezpečie a ty sa chováš ako vlčica, ktorá chráni svoje mladé. Ja osobne by som sa snažil uchrániť seba, rodinu, priateľov dovtedy pokiaľ by sa to dalo....
@1 Nemyslím si že budú niekedy v budúcnosti použité atomóve bomby.... ľudstvo si už uvedomuje čo to spôsobi a predsa nikto by si neničil pôdu, ktorú potom môže obsadiť, keď už to mám takto povedať (I keď stať sa môže všeličo)
@smallbirdzak je ine branit sa niekde na ulici a zabit tak niekho v sebeobrane... ako ked vznikne vojna vdaka tym hore a naverbuju do vojny ludi, ktori tam ani nechcu byt
precitaj si napriklad od E.M. Remarqua - Na zapade nic nove a dozvies sa, ake to bolo pre tych mladych ludi
Za vlasť by som nešiel dobrovoľne bojovať nikdy. Načo? Mám zabíjať ľudí, riskovať život za ideály pár vysokopostavených ľudí?
Keby ma tam už nahuckali a nie len mna, ale každého z vás skôr či neskôr by ste zabili. Nezastrelš ty, zastrelia ti kamaráta vedľa. Druhý krát nezastrelíš, odnesie si to tvoj nadriadeny. Potom už zastrelíš...
Povedal by som že ja som presne ako Orr z knihy Hlava 22 od Jozefa Hellera
Išiel by som bojovať za vlast,kludne by som zabíjal , nepride mi to nejake hrozné,
MYslim keby vypokla svetová vojna tak už tu neni nik ale keby bojovalo madarsko vs slovensko tak urcite sa atomovky nehádzu (uviedol som to ako príklad,je jasne že by sa zapajali aj ostatné staty,alebo by nas madari rozdrvili )
keby som si mohol ist vybrat rok v ktorom sa narodím je to určite taký aby som mohol bojovat v ww2 Niektorý umelci mali podobné uchylky ako ja , že ludské násilie podporuje múzu a vojna je s hladiska umenia "krásna"
Aj podla mna bola ww2svojou podstatou "krása" iiste vstko je to smutne a hrozne čosa stalo nepopieram, možno si myslite že moje myslienky su choré , neberiem vám to ,ani necakám odvás pochopenie
kebi dakto napadol slovensko mno...tak.....asi bi som sa pridal robit zaskodnicke akcie v tyle slovenskej armady napriklad nasypat daco do paliva pre tanky,bvp a ot alebo vyradit telekomunikacnu a energeticku siet alebo..... joooj, ved sranda, neeee?! tato anketa aj tak nebola myslena vazne
nerobil by som nic, bal by som sa o svoj vlastny zivot ako kazdy iny ..... co by som ja proti tomu zmohol keby bola vojna? Aj tak by polovicu populacie odstrelili.
odstahoval by som sa do hôr aj so známymi a bol tam kym by to neskoncilo. keby ma nasilim zverbovali, tak by som bud zutekal, alebo im povedal nech ma rovno zastrelia, lebo ja bojovat nebudem. V ziadnom pripade by som nedovolil, aby egositicke nazory nejakeho debilneho politika zo mna urobili vrazdiacu masinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Okrem toho páčia sa mi povolania ako vojak, pilot, námorník a tak
chranit seba a rodinu je uz ine, vtedy ide o vsetko
@1 Nemyslím si že budú niekedy v budúcnosti použité atomóve bomby.... ľudstvo si už uvedomuje čo to spôsobi a predsa nikto by si neničil pôdu, ktorú potom môže obsadiť, keď už to mám takto povedať (I keď stať sa môže všeličo)
precitaj si napriklad od E.M. Remarqua - Na zapade nic nove a dozvies sa, ake to bolo pre tych mladych ludi
Za vlasť by som nešiel dobrovoľne bojovať nikdy. Načo? Mám zabíjať ľudí, riskovať život za ideály pár vysokopostavených ľudí?
Keby ma tam už nahuckali a nie len mna, ale každého z vás skôr či neskôr by ste zabili. Nezastrelš ty, zastrelia ti kamaráta vedľa. Druhý krát nezastrelíš, odnesie si to tvoj nadriadeny. Potom už zastrelíš...
Povedal by som že ja som presne ako Orr z knihy Hlava 22 od Jozefa Hellera
...
no coment
MYslim keby vypokla svetová vojna tak už tu neni nik ale keby bojovalo madarsko vs slovensko tak urcite sa atomovky nehádzu (uviedol som to ako príklad,je jasne že by sa zapajali aj ostatné staty,alebo by nas madari rozdrvili )
keby som si mohol ist vybrat rok v ktorom sa narodím je to určite taký aby som mohol bojovat v ww2 Niektorý umelci mali podobné uchylky ako ja , že ludské násilie podporuje múzu a vojna je s hladiska umenia "krásna"
Aj podla mna bola ww2svojou podstatou "krása" iiste vstko je to smutne a hrozne čosa stalo nepopieram, možno si myslite že moje myslienky su choré , neberiem vám to ,ani necakám odvás pochopenie