opil sa zo sampanskeho, pomohol celej rodine,osamostatnil sa a rozbehol nejaku mensiu firmu, celkom by sa mi pacilo mat aj malu utulnu restiku, popripade investoval do akcii,co je prave teraz dost odvazne.
V prvom rade by som si odložila na auto. Potom by som bratovi zariadila svadbu ( aby na ňu nikdy nezabudol). Ďalej by som zobrala 1-2 kamarátky( kamarátov) a išla by som s nimi na nejaký výlet po svete. Kúpila by som si byt v nejakom peknom meste (napr. Londýn) a potom by som si splnila svoj sen-otvorila by som si nejaký club alebo bar a zarábala peniažky snívajme ďalej,.,.
v prvom rade by som zmizol z tohto ciganmi zasvineneho slovenska a hned potom by som si kupil vlastne nahravacie studio, vilu, auto, nejaku restauraciu... proste by som zacal novy zivot
rodicom by som kupila, co by chceli, pre istotu by som si kupila byt a odisla by som napr. do thajska zit do chatrce pri mori az dokym by sa mi to nezunovalo (mozno do konca zivota)
ale ak tak: sebe dom zo záhradou, doviezla by som si nepríbuzný pár môjho vysnívaného plemena psa z Holandska, jedna miestnosť v dome by bola vyhradená na teraristiku, kúpila by som si auto, niečo rodine (podla ich výberu), kamarátov vzala na dovolenku a zbytok investovala
Časť si nechal k voľnému použitiu, časť investoval do zlata, aby tie peniaze nestratili hodnotu a malú čiastku dal na terminovaný účet. Plus si kúpil byt v Nitre alebo Žiline. No a ešte by som povedal môjmu fotrovi čo si o ňom myslím a odišiel z domu.
asi by som si otvoril nočný bar, kde by bola obsluha bez, ale iba pre solventných a nie nejakú chámraď čo ma 60 cenov vo vačku na 3dcl kofoly.......filip
najskôr by som si zariadila súkromný koncert Slipknotu ... potom by som rozbehla nejaký biznis ... aby sa peniažky otáčali ... a rozumne utrácala a zas zarábala a to už ani nie ja ako moji zamestnanci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
.... venoval charite a rozdal rodine
.... investoval, neviem, nemám ich, ťažko teraz hovoriť
Otvoril by som knihkupectvo, ktore by predavalo len seriozne tituly a nie kazdy brak. Po case by sa stalo velmi oblubenym, tym som si isty.
Sponzoroval by som mlade talenty a zaplatil si najlepsie studium psychologie v Europe.
To jedine z toho, co som sem napisal , ktore ma serie, ze nemozem urobit je to posledne.
a tam , samí vietkong , neblázni 0 komunikácie.. do mesiaca si mŕtva...
asi by som si otvoril nočný bar, kde by bola obsluha bez, ale iba pre solventných a nie nejakú chámraď čo ma 60 cenov vo vačku na 3dcl kofoly.......filip