toto mam velmi dobre premyslene. doma by som predstieral, ze tam stale chodim, rano by som zobral desiatu, preckal kdesi na namesti na lavicke do druhej, potom siel domov, tvaril sa, ze si robim ulohy. najviac by som sa tesil na akademicky tyzden!
presadiť sa može hocikto, to nemá nič spoločné so školou... Samozrejme že pokial si bude hľadať normálnu prácu a nie po známosti tak potom má šance veľmi nízké.. ale pokiaľ je niekto šikovný a napríklad by chcel podnikať tak sa dá všetko..
Skolu by som predcasne neukoncil. Vyrazit by ma nevyrazili. A ci by niekto zo ZS nasiel niekde uplatnenie, som si nie isty. Za socializmu by uplatnenie urcite nasiel, v tej dobe bolo takych plno. Potom po pade rezimu, sa menili tlaciva, tak si kazdy za par drobnych kupoval vyucaky, maturitne vysvedcenie, aj titul.
kebyze ma vyhodia zo vysky, tak idem pracovat... hocico. A preco si napisal "nie na SK samozrejme"? Co je na tom samozrejme? aj ten, kto ukonci len zakladnu skolu si podla mna pracu najde... ide len o to, ci tu pracu bude chciet aj robit...
Nejak velmi by mi to nevadilo. čo ma trochu aj mrzí, odkedy som na výške tak mi na učení sa a znamkach nejako nezáleží. Asi by som išla pracovať potom by som asi zistila ze sa mi to nepáči a znova sa prihlasila na vysku.
vyhodia ma zo skoly ? sadnem si na lavicku a poviem si " ups " ...dalej neviem asi by som si uvedomila ze mam dojebanu buducnost ...a ze ma rodicia zabiju
Už mi to hrozilo ale zamakal som a je to v pohode. Ak by ma ale vyhodili tak by som šiel pracovať a prihlásil sa externe. V druhom prípade áno bol by som schopný ju za určitých okolnosti nechať. Školu nepotrebujem potrebujem vedomosti.
mňa chceli vyhodiť zo strednej .....tak som odišla sama, je to jednoduchšie a v papieroch to aj lepšie znie teraz si dorábam školu externe, stojí to nekresťanské peniaze, pretože som chcela dokončiť školu v takej kvalite ako som mala tu predošlú....a prácu som si našla aj zo základným vzdelaním, len som musela ukazať že na to mám a že to robiť chcem robíla som dokonca šéfku mojej mamine, ktorá má vysokú takže všetko je len o šikovnosti, vyhodením zo školy sa život nekončí, ale je to zbytočná komplikácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
K otázke 2: iba pokiaľ by som hneď potom mala možnosť pracovať a prístup ku všetkej odbornej literatúre, na ktorú by som dostala chuť.
nemusíš mať vždy na vysvedčení samé od hora až dole k tomu, aby si sa mal v živote dobre...
Ale nie...no tak snažil by som sa niečo sám naučiť a ísť do takých oblastí, kde hodnotia skúsenosti...asi by som písal
2. nie, neukončil, keby to nebolo nevyhnutné