@Bunniska tak ako vravíš... kdesi som čítal, že ženy vo väčšine prípadov stále upodozrievajú sokyne, avšak zamerať by sa hlavne mali na tých svojich chlapov, lebo je všeobecne známe, že ak chlap nechce, tak môžu na neho skúšať čokoľvek chcú a aj tak nepovolí
@Newgeneration to mas inak pravdu. ale tie zenske co ich podvadza chlap by mali hladat chybu aj v sebe. lebo keby im to tak klapalo chlap nema milenku! ale chlap je ten co to chce a baba je len zamilovane nepoucitelne teliatko....
@Bunniska no nie aj v sebe ale hlavne v sebe a v tom ako im to tam všetko funguje... vlastne dnes už takmer nikde nič nefunguje normálne.....ach jaj... nemám sa radšej odstreliť?
zhodnotila by som ten váš "vzťah" do budúcnosti, POZRELA na svoj vek, ktorý je asi na míle vzdialený tvojmu vyvolenému a potom začala rozmýšľať o tom, či tá láska predsalen nebude niečo iné. netrvrdím, že ťa nemôže mať rád, ale na ako dlho? je ochotný sa rozviesť? alebo len kľučkuje? už ked sa tak dospelácky zamilovávaš, skús tak dospelácky zhodnotiť situáciu a uvedomiť sa ako to tu už bolo vyššie spomenuté
trvam na rozvode...ked ju lubim tak tamten musi odist .....ale nie ....tak prave dajak fungujem ....boze zijem tak jak sa da....viem ze to nebude trvat na veky....ale teraz je fajn....dajak neriesim ......a o 1 som ju prosit nemusel ,lebo som ju dostal
zažila som niečo podobne, no nemožem povedať že som ho MILOVALA alebo on mna... len tam boli nejake tie sympatie, flirtovanie a tak... no ale sranda je, že to bolo s mojím profesorom ja som mala 19 a on 30?? ženaty, 2 male dcery.. ale sympoš, ja som nič zle nerobila len som flirtovala pretože bol pohladu hodny no a on sa začal velice vtierať a byť mily iba ku mne, pozorny, na konci roka mi dal zo znamok 3 3 4 jednotku, lebo mi do klasaku pripisal za 3 imaginarne odpovede jednotky ja som o tom ani nevedela, sama som si to všimla... no ale ked už som videla že ide do tuhe tym že na stužkovej si vypil a stale ma volal niekam kam budeme sami... začalo to tym že som si išla von zpalit a on by aj poprevracal stoly tak sa rozbehol že ide somnou.. takto to bolo dva krat,stale somnou tancoval ale potom už ma chcel sprevadzať aj na wc!!! a tak som povedala dosť.. pan profesor, mate ženu dve dcery, priznam sa, pači sa mi že muž ako vy ma o mna zaujem ale myslite aj na druhe veci a hlavne na realny svet.. na druhy den sme si to v skole za triezva vysvetlili a ostali sme fajn známy, sem tam si napíšeme sms, ale som rada že sa unormalnil a všetko ide tak ako ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@1 svely postreh