Ráno vstávam a som sam doma a dosť často sa mi stava, že sa zobudim na zvonenie susedoveho rozmaznaneho dievcatka, co mi place pod dverami ze sa nemoze dovolat mamke na mobil, alebo nieco take. Fakt netusim co jej poviem na buduce, ono sa to pravidelne op
ked jej otvoríš, začni sa smiať ako blázon ,slintaj a trieskaj si hlavu o dvere a poprípade si zober kečup a vyhrážaj sa , že ak neodíde tak tak ju ostriekaš...
povedz nieco jej mame... ved to neni mozne aby ti takto otravovala zivot... pokial ju doma netyraju alebo co... ze fakt je len rozmaznana a preto ti zvoni...
ale asi si jej sympaticky
alebo skus povedat jej, ze ti to vadi myslim, ze aj to zlomi srdce maleho dievcatka a bude sa citit trapne a viac nezazvnoni.
ale lepsie je to povedat jej mame. lebo ak jej to povies ty a bude sa naozaj diat nieco vazne, tak uz nezazvoni nikomu a bude probleeem.
Povedz jej, ze je to od nej velmi skarede a ze ani v base ta nikto nebudil, ked si si odkrucal trest za vrazdu. Ona si potom rozmysli, ci ti este zazvoni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
neviem či to bude fungovať, musíš vyskúšať
ale asi si jej sympaticky
alebo skus povedat jej, ze ti to vadi myslim, ze aj to zlomi srdce maleho dievcatka a bude sa citit trapne a viac nezazvnoni.
ale lepsie je to povedat jej mame. lebo ak jej to povies ty a bude sa naozaj diat nieco vazne, tak uz nezazvoni nikomu a bude probleeem.
pochopi, ze u teba uz nepochodi.
Ale ja osobne by som to stručne vyriešil za 10 min.
Hlavne by si to mal riešiť s jej matkou.