No mam taky problem, ze si ma pridal jeden chalan na fb (je nieco ako spravca stranky slovanu ale to je uplne vedlajsie) a ma 20 rokov. Par krat mi aj napisal a pisali sme si a ze som pekna a take veci. No ale horsie je ze som ho este nevidela, iba na fot
sa zamisli dievca mas 12 a chces si zacat z 20 rocnym ....keby si moja 15 rocna sestra chcela zacat s 20 rocnym tak by som jej vynadala ....to neni normalne ....7 rokov neni vela ale medzi dospelimi nech to beries ako chces ty si este dieta..
nie odfajčiť ale vyfajčiť ale nje,, preboha,, šak ja si nemyslím o jednom 20 ročnom chalanovi čo zammnou behá že je v poriadku .. Tak tento ťa CHCE budz položiť alebo si s teba robí srandu, alebo je psychicky narušený . Taký je život :/
máj gaš! fórumov?? to myslíš vážne? ale k veci...NIKDY never takýmto neukojeným kreténom čo takto píšu mladým dievčatkám s cielom namotať - odjebať (to čo je medzi si domysli)...tak ako to tebe napísal, tak to určite napísal aj 464765465 ďalším babám, tak ho slušne odje* a bay bay doví..aj tak je na teba moc starý
podla mna si z teba robi srandu moju kamošku požiadal o ruku isty "David Hill z Afriky a pisal po anglicky tak som jej ho pomohla odfajcit a ona ho mimochodom ani nema v priateloch a vtedy mala necelych 14 a on 27 takže v lepšom pripade si tento z teba robi ten tvoj srandu... a v horšom pripade si domysli... a ako hovori @semhamforas zablokuj ho a odstran z priatelov to bude to najlepšie čo v živote urobíš... fakt a niečo na tom bude kedže ti tu ešte nikto neodporučil aby si sa s nim stretla takže ver mi....
Ako vážne to myslíš vážne?? moja to je strašne velký rozdiel ked máč tak málo...ništ nepovím ked budeťe mať obaja o 10 tokov vác potom to bude ok...ale on musí byť vadný podľa mna..
moja zlata kasli nanho on ta chce len do postele.... ja mam 15 zachvilu 16 a vaham ci si nieco zacat z 20rocnym....a ja ho aspon poznam a videla som ho....
najprv by si mala ignorovať všetky jeho správy a je hádam jasné, že nejde o zdravého človeka, ktorý si chce s tebou začať... to je ako keby ja som povedala, že mi ma chce nejaký 35 ročný- vzhladom aj na môj vek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Mas 13 on 20 !
Je to uplny kreten co ta chce do postele , nekaz si mladost!
najskôr to bude asi dáky pedofil (blee)
JASNÉ, že ho máš odfajčiť....
Istota je istota
A ani nerozmýšľaj nad tým, že by si sa s ním mala stretnúť...
A on vie kolko máš rokov?
Inak vždy som vedel že u slovanistov sú aj takíto, no offence
nechaj to tak. užívaj si detstvo
a ak chces aby ta niekto znasilnil, tak smelo do toho